Használtruha nagykert keresek segítsetek kérlek! (beszélgetés)
Prémium, kézzel válogatott márkás használtruhákkal foglalkozom, kisebb és nagyobb tételben egyaránt. elérhetőségem: 06706355331
Szia!
Most olvastam,hogy tudsz olyan hasznaltruha nagykert ahol válogatni lehet!Érdekelne,ha nem gond!Nekem Nyíregyházán van az üzletem!
Köszönöm szépen válaszod!
Nagy ildiko
Sziasztok ! Zala megyében szeretnek használt ruha boltot nyitni. Tudnátok ajánlani a közelben ? Előre is köszönöm
! :)
Szia. Érdekelne a nagykereskedésed! posta vagy futár megoldott??? Nekem nagyon lényeges,mert nemtudok áruért menni.
Szia. Nekem van egy használtruha nagykereskedésem. Sok árunk van cream minőség is. totheszter98@gmail.com-on tudsz érdeklődni.
Sziasztok! Tovább értékesítésre eladó több ezer ruha: Xs-XL méretek. Cipők, drágább bizsuk, játékok. Sok új és alig használt ruhák.
Fotóalbum van a ruhákról.
Kecskemèt ,Huntex Recycling Kft ! Nagy ker,nekem bevált 🙏!
Sziasztok! Cream árut keresek,lehetőleg átnézhetőt. Nem xs,s, méreteket. Ha van tapasztalatotok jó nagyker téren, keleti régióban, örülnèk,ha megosztanátok. Köszönöm!
Sziasztok!Borsod megye egyik kis városában van egy cream használtruha üzletem. Az üzlet költözése miatt meg kell váljak készletem egy részétől. Ha valakit érdekel írjon privátban. Megegyezünk 😉
Sziasztok! Szeretnék 1 kis segítséget kérni tőletek, új vagyok itt a fórumon. Január-február környékén szeretnék nyitni, kimondottan gyerek használtruha boltot. Hol érdemes, vagy honnan tudok jó minőségű ruhákat beszerezni, meg mennyi ruha mennyiséggel kell megnyitni egy kis boltot? Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! ☺️☺️☺️☺️
Szia tudnál elérhetőséget írni?
Sziasztok,teljesen új vagyok a fórumon.Közel 30 éve dolgozom a kereskedelemben, az utóbbi 1 évben pedig egy igényesen kialakított turit nyitottam egy vidéki kis városban.Olvasgatva itt a fórumon a véleményeteket a nagykereskedésekről, egyetértek veletek. Sajnos én is megtapasztaltam a krém extra minőséget amit zsákokban kapok igen borsos áron,hogy gyenge a minősége. Kérnék segítséget akik tapasztaltak ebben a témában,hogy honnan tudnék beszerezni jó minőségű bálákat esetleg 50-kg-os zsákokat.Kérlek benneteket írjatok.Szeretem a szakmámat, a vevőimet, és az elégedettségüket látni a minőségi ruhák vásárlásakor.
Olyant tudok ahol válogatni is lehet, 1.o-extra-cream ruha van, nincs zsákba macska, az ár mennyiség függő is..
Sziasztok!
Tud valaki olyan használtruha nagykert aki tényleg megbizható bálát árul, és korrekt?
Köszönöm
Szia. Ott dolgoztok még? Van még ilyen lehetőség?
Sziasztok! Keresek jó minőségű gyerek ruhákat.Méret 110.Mennyiség 10-20kg.
Szia ....milyen árut keresel? Mik a kritériumok?
(duplazok, sorry)
udv
keresek bizonyos kriteriumok szerint osszeallitott 20-50kg ruhacsomagot. nagykerek, kiskerek, gyujtogetok jelentkezeset varom :)
nem hada-fele ruhakrol van szo.
privatban legyszi
koszonom elore is
Szeretnénk egy használt ruha üzletet indítani. Azt írod nyéken van egy jó nagyker. Bár 1965 óta járunk Agárdra a VVS be Nyéken keresztül fogalmam sincs hol lehet a nagyker. Kérlek segíts. Köszönöm Ági
Sziasztok!
Sokan kerestek jó minőségű használt ruhát, én Kápolnásnyéken dolgozok egy használt ruha válogatóba, nagyon jó minőségű válogatott német ruháik vannak (gyerek,felnőtt, téli-nyári ),emellett játékok, kacatok stb, ha valakit érdekel szívesen elküldöm az elérhetőségüket :)
Sziasztok!
Hasznàltruha üzletet szerettem volna nyitni , de meghiúsult , ezèrt van kb 140 kg női ès gyerek ruhàm ,őszi készlet, àllvànyok , vàllfàk. Pest megyèben Szadàn tekinthető meg. Vàlogatható is, vagy csere ,bàrmit meghallgatok csak fogyon mert nagyon útban van.
Kata 0620 536 6858
Szia!gyermekruhában gondolkodom azt szívesen megvenném, ha persze azt is tudnál eladásra..köszönöm
Sziasztok, segitséget szeretnék kérni, ruha nagykert tud valaki ahol válogatott jó minöségü gyerek ruhák vannak, sok rossz tapasztalatot olvastam, szeretnék árulni, csak nehéz elindulni.. :-)
Sziasztok !
Van valakinek infója a Zalaegerszegi Whuntex cégről? Milyen ruháik vannak? Megbízhatóak?
Köszi előre is !
Sziasztok,
Tudtok ajánlani Nyíregyházán megbízható nagykert?
köszönöm.
Kulfoldon, hasznaltruha nagykerben dolgozo magyar csalad vagyunk.Mivel havonta van lehetosegunk valogatni a krem minosegbol ezert keresnenek vallalkozokat aki atvenne az eddig osszegyult krem, csak noi, tavaszi, nyari ruhazatot.KB 80-100KG.Minden darab lefenykepezve, tehat nem zsakmamacska, kulfoldrol hazakuldve magyar futarral.Csak privatban valaszolok minden tovabbi kerdesre, nem szeretnem ha kitiltananak a forumbol.Koszonom
Sziasztok kedves fórumozók! :)
Alig használt, vagy új bálás ruhát vásárolnék már meglévő, más profilú üzletembe.( Kicsit felkorbácsolni az állóvizet.)
Tudtok ajánlani valamit, valahol ? Világvégén is lehet :) , a lényeg, hogy leinformálható és minőségi, sőt (!) tisztességes legyen!
Szép napot! Sok mosolyt! :)
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a [link] Budapesten ill. Szarvason lévő nagykereskedéssel? Konkrétan a krém gyerekruhákra gondolok. Vásárolt már valaki tőlük?
20-30kg-os krém minőségű zsákokat szeretnék beszerezni, de már többször csalódnom kellett. Ha valaki ismer jó helyet ahonnan beszerezhetném, akkor nagyon szépen megköszönném :)
Szia, mi voltunk a Bumerángba...hát...nem ajánlom....ha tehet keress valami mást....semmi használhatót nem találtunk ott...és még drága is.
További ajánlott fórumok: