Használtatok valamiféle "arcvasaló" eszközt, ami bevált nálatok ráncok ellen? (tudásbázis kérdés)
Ma olvastam:
Öregecskedő asszony a férjéhez:
- Jaj, szemránckrém... jaj, bőrfeszesítő... mondjál valamit, amitől érezhetem hogy igazi nő vagyok!
- ... Hát... nem tudsz tolatva parkolni...
BBC Earth adó: kis csoportokon mérték egyes készítmények hatásosságát a striákra. Leghasznosabbnak a kefével bemasszírozandó krém bizonyult, de kiderült, hogy a kefe az, amely a bőr alatti zsírt elmozdítja.
A hidratálásról az derült ki, hogy ilyen gyakorlatilag nincs, a bőrben bent kell tartani a nedvességet, és erre a glicerint nagyobb arányban tartalmazó készítmények az alkalmasak. Ami lehet akár egy naptej is.
No ezt már kipróbáltam, és tényleg kellemesen hidratál a kis naptejem, habár, nyilván, nehezebben szívódik be.
Annak idején a N.skinnek volt valami masinája, amit sokat dícsértek itt a lányok.
Nem tudom igazából, nekem csak közvetett tapasztalatom van. Az egyik barátnőm volt ilyen próbanapon a férjével, és allítólag a férje egyik szemhéját kivasalták, a másikat nem, és tök felemás lett:D
De én nem láttam.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?