Használt babaruha olcsón (beszélgetés)
az jó lenne...naplódban vannak?????
bár most jól le vagyok égve.....:(
szia...
szerintem igen..és hol fogod árulni???itt a hirdetésekben???vagy vatera,teszvesz????
Köszi! Meg mindenkinek:)
Az árak 150 és 650 között fognak mozogni. Amúgy minden ruha úgy néz ki, minth zsír új lenne. Hetek óta több kiló ruhácskát nyálaztam át sk... A drágább cuccok azok az overálok kabátok 500 és 1300 között... Szerintetek eális?
Gyanítom te árulni akarsz és most közvéleményt kutatsz itt...
Egy hibátlan, márkás (de használt) nadrágért-pulcsiért nem adnék 600-700 ft-nál többet. De ha már egy kicsit is bolyhos, akkor inkább 300-400 a reális.
De ha valaki nehezen tud eljutni olcsó turkálókba, azoknak 1000 ft körüli összegért is próbálhatod adni. Ennél többet viszont nem tisztességes kérni értük (szerintem).
Én kilós angol turiban vásárolok 2100ft/kg, így egy póló 150ft, egy pulcsi, nadrág 300 ft körüli összegre jön ki.
Sokan csinálják, hogy kilósan veszik és utána drágábban (3-4-5x-ös áron) darabáron adják az aukciósportálokon. Aki vidékiként nem jut el a bálás turiba, annak még így is megérheti megvenni...
Sziasztok! Az lennea kérdése, hogy nagyjából mennyi pénzt adnátok ki használt, nagyon jó minőségő, angolbabaruhára. Olyan mint az új, nem foltos...
Mondjuk farmernacira, kisingekre, pólókra, pulcsikra, rugikra, kisruhákra gondolok!
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Kecskeméten használt, jó állapotú babaruhákat hol vesznek meg?
- Hol tudnám eladni a jó állapotú, használt babaruháim?
- Milyen mosó- és öblítőszert használtok babaruhák mosásához?
- Hol lehet használt, vagy új babaruhát találni Pécsen, elfogadható áron?
- Vidéki babaruhabörzén milyen áron lehet eladni a használt, de jó állapotú babaruhákat? (Body, rugi, zsák, nadrág stb.)
- Használt babaruha Dunaújvárosban