éva anyu vagyok kérlek benetekett hogy adjatok tanácsott hogy múlt honapban vettek tölem vért ami homon vizsgálahoz sükséges de az eredményre okat kell várnom amitt szombathelyen csinálnak mivel már 20 éve több összetevö betegségem is van de ez vizsgálat még nem volt meg hogy mire gondojak mert orvosaim szrint ettöl vagyok beteg lehetséges köszönettel éva anyu
Én emésztési problémára használom, esténként őrölve 1-2 evőkanállal gyümölcslébe keverve. Én egyszer próbáltam pirítani, de az egész konyha teli lett vele. Kipattogtak a serpenyőből.
Én "egész formában" veszem. Nem avasodik meg . A vajaskenyérre nagyon szeretem:)) A család csak nevet, amikor eszem:)) Én otthon örlöm meg, éppen csak durvára.:))
Én is úgy hallottam, hogy jobb nem egész formában venni, vagyis lenmagpelyhet vagy lenmaglisztet venni. Joghurtban isteni, rengeteget teszek bele, nemcsak a javasolt egy-két evőkanalat :))) és emellett nem is drága mulatság, sokáig kitart, stb. Már az íze miatt eszem és nem azért, mert jót tesz.
Tegnap vettem én is. Koleszterinre olvastam, hogy nagyon jó. Este egy teáskanál megettem, csak ale'natur.
Ma a neten azt olvastam, hogy őrölve kell enni, mert csak úgy szívódik fel. ha teát főzöl akkor pedig elég sokáig kell főzni, mert elég kemény a héja. De, nyersen a legjobb, igy maradnak meg benne az értékes anyagok:)