Használ valaki Herbatint hajfestéket? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
4. Hori1968
2016. okt. 27. 20:15
Én szőke hajfestéket (9N) herbatint festéket használok és mivel a hajam visszanyerte az egészséges, természetes állagát ezért nem fogok többet vegyi festéket használni. Allergiás voltam a festékekre. Sohasem volt ennyire selymes a hajam, és ha van is benne minimális vegyi anyag, az eltörpül amellett, hogy milyen volt előtte a fodrászatban használt festéktől. Mivel szagtalan és egyáltalán nem marja a fejbőrömet bevállalom azt a 3% peroxidot és minimális egyebet, mert ilyen szép még soha sem volt, amióta ezzel festem.
3. Anda39
2013. ápr. 8. 15:21
Ezt találtam róla többek között:
"A tartós szín elérése érdekében a Herbatint termékek minimális (a népszerű hajfesték márkáknál jóval kisebb mennyiségben) Hidrogénhiperoxidot, Diaminobenzent, és PPD-t is tartalmaznak. "
Véleményem: igaz, hogy többféle gyógynövénykivonatot tartalmaz, de a fentiek miatt akkor is egy sima vegyi hajfesték. Mellesleg a PPD-t már több cég helyettesíti kevésbé mérgező anyaggal - mert azért ne feledjük, hogy a parafenilén-diamin mérgező, ezért nem tartalmazhatja a festék csak 1%-ban!
2. Cucicsillag
2013. ápr. 8. 14:29
En terhesseg alatt hasznaltam. Szerettem,de nem olyan voros az arnyalata.amilyet amugyhasznalok.
Az allaga eleg erdekes,de gazdasagos es knnyu vele banni:)
Sval,ha barnat vagy szoket szeretnel,arra sztem tuti yo.
1. gesztie
2013. ápr. 8. 14:21
Használ valaki Herbatint hajfestéket? Mik a tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Tisztán növényi alapanyagokbók készült hajfestéket használt-e már valaki? Milyen tapasztalatok vannak?
- "Égnek áll a hajam", mert nem a leírtak szerint használtam a hajfestéket, mit tegyek most?
- Henna hajfestéket használ valaki?
- A hennás hajfestékemhez nem kaptam használati útmutatót...valaki tudna segíteni?
- Sublime Mousse 60-as hajfestéket használt valaki?Tapasztalatok?