Hasizomgyakorlatok fitlabdával (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hasizomgyakorlatok fitlabdával
Szia!
Engem érdekelne ez a zsírégetős program.Mennyiért adnád?
szio. csak most találtam erre a fórumra. én nem rég vettem fitlabdát, és van hozzá pár dvd-m is. ez a happyday ez kifejezetten fitlabdás? nekem megvan a zsírégető. még csak a kezdő szinteket csinálom, de elég élvezetes, bár az én ritmusérzékemmel...:) de van hozzá angol zsírégetom is, meg van pilates is több fajta is.
ha érdekel, irj akár privibe és cserélgethetunk is. ajánlom mindenkinek amugy. ez a zsírégetős kifejezetten pörgősebb, végülis aerobik, ugyhogy akinek az volt vele a baja, hogy lassu és uncsi, az próbálja a zsírégetővel! írjatok ha kell, én ugyis felmásoltam a vinyómra, ugyhogy eladó is lehet akár, bár erre eddig nem is gondoltam!:)
üdv Emi
Nekem nagyon sok betegségem van/gerinc-csipő-váll/és igen jó a labda.Félek gerinc sérvem miatt,de használom.Tedd a lábdát a hátad és az ágy közé,ezzel megkönyited az előre hajlást és még seitségedre is van.
Majd írd meg,hogy bevált vagy sem.
Nekem is van fitlabdám! Fönt magasan a szekrény tetején, szerintem már poros is. Pedig elég jó rajta izegni-mozogni, csak uncsi. A hátfájásom miatt vettem orvosi tanácsra. Nekem inkább a gyors, lendületes mozgások jönnek be. Pl. bicikli, görkori, sí, korcsolya, még az úszás is, amivel lehet repeszteni, suhanni. Csak futni ne kelljen, abba megfulladok.
Tehát holnap előveszem, megmosom a labdámat. Mindent bele!
Szerintem én is pont így járnék vele! Kell ehhez a labdához egy kis alap edzettség.
"Fénykoromban" rengeteget kínoztam magam a tornával, medicinrollerrel edzettem a pocakom, reggelente futottam, suli után úszni mentem. Az ég világon semmit nem ért, ráadásul még csak jól sem éreztem magam, mindig kínszenvedésnek éltem meg a mozgást.
Ugrás a teljes írásra: Hasizomgyakorlatok fitlabdával