Hasból fogyás császár után (beszélgetés)
13 hónapos a kislányod és még szoptatsz? De jó neked! :)
Hogy tudod megállni a "diétád"? Én a szoptatás alatt egyszerűen nem bírtam magammal,még a csokit is sütivel ettem volna legszívesebben! :S
hát nem tudom. nekem is mind a 2 császáros volt.
és néha még a gyomronál is fáj.
Isten őrizz, hogy Réka legyek.Nem.csak azt a kis gyűrödő pocit és narancsbőrt szeretném eltüntetni.
ha már a Bogyó tudna ülni egyszerűbb lene mert akkor elmennék bringázni velée.
be kendővel nem köthetem fel, és irány az egyenes.bár ezen is gondolkodtam már.....
én 12 kg-ot szedtem össze.
tartom a súlyomat. 60kg. a magasságomhoz (164)nem veszélyes.
de szeretnék 55-re visszamenni.
zavar a gyűrődő has meg a combomon a narancsbőr.
szoptatás alatt inkább tápláló ételeket ettem, nem nasikat.
amúgy sem vagyok édesszájú.(ez azért +-um)
Még várj. ilyenkor mindenki RR-hez hasonlóan elakarják az erős hasizmot kezdeni-csak, hogy egyről elfeledkeznek: hogy RR egész életében napi 12-14 órákat tornázott.
+császárnál nem kis mütét.. csak 4 hónapot várj még..
sajna már tejem az nincsen.pedig sok mindennel próbállkoztam :(
így szántam el magam a formálásra. nem brutális a mennyiség aminek el kell tünnie.de engem zavar.
2 gyerek után......
Sziasztok!
Én is most szeretnék nekiállni valami fogyasztásnak.
7 hónapja volt a császárom, viszont nekem mindenhová rakódott szépen....persze a szoptatás alatti napi 2-3 túró rudi + nápolyi + csoki megtette a hatását, de akkor nem bírtam ki nélküle. :S
Első lépésnek megpróbálom kiiktatni a 6 utáni evést, zöld teázom. Valami mozgást kellene még,csak nem tudom mit. Van itthon sífutó gépem, hát egyenlőre a 10 perc is nehezen megy rajta. :S Valami intenzív tornán gondolkoztam én is,mert a gyerek-háztartás-kert mellett nem túl sok az időm.
Szia!
Helyi fogyás nincs...bármilyen torna, mozgás általában égeti a zsírt, nem csak innen-vagy onnan. Tehát sztem válassz valamilyen, neked tetsző sportot, étkezz mértékletesen...így a háj eltűnik majd. És végezz hasizomgyakorlatokat, hogy a hasfalad erősödjön, regenerálódjon, de ez a hájat nem tünteti el!
Érdekelne azoknak a császármetszésen átesett anyukáknak a technikája, akik császármetszéssel szültek, hogy hogyan fogytak le a hasukból akármennyi kilót, és mennyi idő alatt. milyen fajta hasizomgyakorlatot végeztek, vagy milyen diétát követtek.
Részemről annyi, hogy most szeretnék nekiállni a mozgásnak, de hogyan ??? mit csinálljak? mert a hasamon maradt meg a legtöbb. a többi már mellékes. Arra van gyakorlazom.
várom a véleményeket tippeket.
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Természetes szülés császármetszés után!
- Szerintetek két császármetszés után van esély rá, hogy simán szüljek?
- Császármetszés után természetesen szülni (esetleg ismét császár)!!!
- Császár után szeretnék simán szülni....lehetséges?
- Császár után fogyás