Harmadik kincsem: Zalán (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Harmadik kincsem: Zalán
Sose tudhatod, mit hoz az élet!
Mi pl. mindig azt hittük, 2 gyerekes család vagyunk-leszünk. Aztán megbeszéltük, döntöttünk, és azóta már 1 éves a legkisebb fiam, úgy, hogy a legnagyobb (ma) 13 éves, a középsőm meg 11.
2 éve ilyenkor még nem hittem volna. Pontosabban szerettem volna, de nem gondoltam, hogy azonnal össze is jön.
Gratulalok! Es egyben irigykedem is :) en is szerettem vna harmadikat, de mar kezdemelengedni, csak nehez....
Jo egeszseget nektek es boldogsagot az uj csladtaggal!
Szia Fildus !
Szeretettel gratulálok, jó egészéget és sok boldogságot kívánok nektek. Gyönyörű a Kisfiad :)))
Aztaaa! Nem semmi szülésen vagy túl! De nagyon ügyesek voltatok mind a ketten! :)
Nem értem én ezt,hogy császár előtt nem ehetsz! Vagyis értem,de pl mi van akkor ha vki otthon bevacsorázik,beindul a szülés,és császárra kerül sor??? Nah mind1! :(
Lényeg hogy jól vagytok! Jó babázást a családnak! :)
Teljes szívemből gratulálok neked és a kis hajasbébinek is a kitartásorokért. Nagyon ügyesek voltatok. Jó volt olvasni😊
Jó egészséget és sok sok boldogságot kívánok az egész családodnak. 😊
Ugrás a teljes írásra: Harmadik kincsem: Zalán
További ajánlott fórumok:
- Szólánc harmadik&negyedik betűvel
- Az elso szo harmadik betujevel mondj ertelmes szavakat
- Szavad harmadik betűje legyen "s"
- MONDAT játék - az előző mondat MÁSODIK és HARMADIK szavával együtt kezdj új mondatot!
- Szavak ABC szerint, úgy, hogy a harmadik betű "S"
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?