Harcolnál egy férfiért aki tetszik? (beszélgetés)
A topik címéről ez az idézet jutott eszembe:
"Butaság, hogy harcolj valakiért. Miért kellene harcolni? A szerelem nem arról szól, hogy harcolj és ne add fel, és tarts ki vagy szerezd meg őt mindenáron. Nem! A szerelem az, amikor találkozik két ember, és ők mind a ketten úgy döntenek, hogy együtt akarnak lenni. Harcolni valakiért? Annak mi értelme? És ha megnyered a harcot? Akkor elég lesz neked az, hogy veled van? El tudod fogadni, hogy csak azért van veled, mert te kiharcoltad? Ez nem szerelem, ez önzés, kisajátítás! Az igazi szerelmeseket nem akadályozhatja sem távolság, sem család, sem vallás, sem semmilyen külső tényező abban, hogy együtt legyenek, mert akkor a másik a legfontosabb a világon, fontosabb annál, hogy mit mond róla a családod, a barátaid, a hited, így nincs is semmi, ami akadály lehet. Ha mégis, akkor az csak kifogás. A szerelemben mindenkinek szabad akaratából kell lépni, csak akkor az igazi! "
Sosem harcolnék senkiért. Ha harcolni kell érte, akkor az azt jelenti, valakivel, valamivel meg kell küzdenem, tehát: a férfi nem akar velem lenni; vagy mással van (nős, barátnő, szeretők stb.); vagy balfék.
Soha nem küzdenék, ha olyan a helyzet, hogy ő nem csak engem akar.
Akkor sem harcolnék, ha nem akar kapcsolatot. Akarjon és csak velem :)
Talán már nőért sem .....
(Bár kitudja láttam ma is egy nagyon aranyos nőt aki megérne egy csatát .....)
Harcolni?
Soha....
Regen megette a fene, ha "fogni" kell a pasit!
Ha meg meg csak tetszik, de mar harcolni??
Na ennek se füle se farka! Ha vele akarok lenni miért adnék le az egómból? Azt akkor csinálom, ha olyannal kell némi időt eltöltenem, akit utálok, de vele sem randiról lehet szó!
Ha nem érdeklem, ha a személyiségem nem megfelelő a pasinak, akkor el kell engedni, senki sem lehet hosszútávon bildog, aki szerepet játszik. Életem nagy ője nem az a férfi aki mellett nem lehet önmagam!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Ahogy tetszik - az előző számhoz adj hozzá 1-et vagy vegyél el belőle 1-et (az 1. szám: 4567)
- Mi a kedvenc szavad, melyik szó tetszik?Írd le, mindíg csak egyesével:))))
- Harcolnál egy férfiért?
- "Harcolnál "egy férfiért, aki tetszik neked?
- Van itt olyan, aki kilépett a régi rossz kapcsolatából egy új férfiért, akit megismert még akkor, amikor a régivel volt?