Hány hetes kortól látszanak már jól a dolgok a 4D-s ultrahangon? (tudásbázis kérdés)
Nekem a lányomnál csak a 32. héten tudták megmondani, mert harántfekvésben volt és háttal. Így addig a 4D-n sem látták.
A kisfiamat pedig már a 12 hetes sima és a 18 hetes 4D-n látták.
Mi 18 hetesen voltunk az AFP eredménnyel együtt, majd 32 hetesen. Mindkét gyerekemnél ezekben a hetekben voltunk.
Nagyon-nagyon jó volt!!!!
Mi 22 hetesen voltunk, csodálatos élmény volt. Egészben látni, ahgy mocorgott.
Később olyan 30 hét körül már amilyen az arca olyan lesz, amikor megszületik.
Ha meg a neme érdekel, azt már 12 hetesen megmondják.
Mi most pénteken megyünk a párommal megnézni a pici lányunkat 4D-ésen is és előttem van egy papír ahol a köv. időpontokat ajánlják:
12-13. hét
18-20. hét
28-30. hét között és a 36. hét körül.
Én már nagyon várom, mit ne mondjak!!!
Szia,
én nemrég voltam a Praxis rendelőben (XI., ker., Bartók B. út 92-94.), és ő rendel ott is -mondjuk én nem nála, hanem Győrfi Mátyásnál voltam, aki szintén jeles képviselője a szonográfus szakmának.
Tel.: 30/414-8886.
Attol fugg mire vagy kivancsi. :) Ha egy boldogsagban lubickolo kis porontyot akarsz latni akkor mar a 12. het konyeken is erdemes mozizni, mert akkor meg sok helye van a pociban es igazan szoktak elvezni az uszkalast. :) Lattam az egyik baratnom kisfiat 13 hetesen. :)
Ha az arcara, fontos testreszeire vagy kivancsi akkor felido utan. Szoval ha egyben szeretned a babat latni akkor a 12 het kornyeken, ha pedig a reszletek erdekelnek akkor minel kesobb. :)
További ajánlott fórumok:
- 2012.Maya Naptár- Földrengés, járványok, természeti katasztrófák, igen gyors ütemben megvalósulni látszanak a dolgok, mi a véleményed?
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4D ultrahang Szegeden
- Lány vagy fiú? - ultrahang nélkül?!
- Mikortól lehet kérni az ultrahang képet és mennyiért?
- Skype. A profilképed mellett lévő szövegmezőbe (asszem mottó a neve) régebben kiírt dolgok is látszanak valahol?