Halloween party (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem sok halloween-es képem van, de már a galériába nem tölthetek fel. Tavaly lepedőből csináltam szellemet a kisfiam óvodájába. Keményítő kell hozzá, 1 lufi és filc. Fel lehet akasztani. Valahogy majd felrakom. Most a Lidl-ben lehet kapni vámpír fogsor habcukrot, azt is lehet sütire rakni. Fekete öntapiból vagy kartonból lehet csinálni alakokat (macska, szellem, boszi, faág...) és az ablakba tenni. Ha belülről a sötétben meg van világítva, nagyon jól néz ki.
a szendvicsekre a margarint/vajat is lehet színezni mindenféle színűre ételfestékkel, vagy természetes színezőanyaggal (céklalé, lila káposzta leve, stb. kis mennyiségben nem érződik a zöldségek íze)
tojást pl. zöldre :)
A második linken az első kép nagyon tetszik, ezért linkeltem.
Szerintem sima ügy: toast kenyér, eperlekvár, meg pirított tökmag. Állatul néz ki ez is. :)
Magát a büfét lehet dekorálni mindenféle töklámpással (a neten nagyon sokféle mintát, sablont lehet találni), kartonból kivágott alakokkal (szellem, denevér, hold, stb.).
Nem egyszerű ocsmánynak alakítani az ételt-italt, de... Mondjuk ha van kézügyesség, és idő az elkészítésre, a szendvicseket lehet szellem formára vágni, magát a kenyeret holdformára, pirosarannyal, sajttal, stb. díszíteni. Az italokat pedig lehet ételfestékkel rondára színezni. Süteményeket is hasonló módszerrel színezni, nagyon ráérősök csinálhatnak szellem-muffint (amit kb. úgy képzelem el, hogy fehér mázzal bevonnám), a sütőtökös kaják halloween-iek, bár nekem alapjában ijesztő lenne, de ha valaki szereti, ez is tud "bizarr" lenni. :)
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem a Halloweent🎃! Nem kell a rútságot,...
- Mit gondoltok a Mindenszentekről és a Halloweenről?
- Mit csináltok Halloweenkor?:)
- Mit is mondanak Amerikába a gyerekek Halloween-kor? Cukorkát vagy.....! Hogy van tovább?
- A gusztustalan és túl morbid halloweeni sütiket, ételeket...
- Milyen jelmezt ajánlanátok egy 17éves barna hajú lánynak halloweenre?