Hallottatok-e már ilyen esetről válás után? (beszélgetés)
Na, ez pl egy tok ertelmes dolog lenne! Es fozhetnel is a gyerekre, ha mar ott vagy:)
(mar csak azert mondom, mert megemlitetted azt is, hogy szegeny gyerek nem eszik fott etelt)
Es ez miert baj? Ugy ertem, ha csak a ferjnek lenne "kedvese", az ex feleseg meg otthon dekkolna a gyerekkel, elvaltan, egyedul, mig a masik bulizik, abban nem lenne semmi erdekes. Mintha az normalis lenne, nem er panaszkodni. Na de ha egyszer ketszer apunak is fel kell aldoznia a katymatyot akkor mar mindjart baj van?
Nem akarok igazat adni a felesegnek, de a ferjnek sem, szoval tessek megegyezni, hogy melyik napon ki jar el dugni es nem lesz gond, fele-fele elosztasban es akkor senki sem fog rinyalni.
Nemcsak hallottam, lattam is.
Letezik a jelenseg, de azert gyakran csak a ferj pletykazasarol van szo, hogy lejarassa az exet. Szoval mondjuk van olyan, hogy a fele igaz (pasizgat), a masik fele nem (hogy emellett nem torodik a gyerekkel).
ez olyan nagy csoda????
mintha ilyen nem létezhetne.....ajnos létezik,pf
Imádom az ilyet!:-D
"nem rólam van szó, hanem a barátnőmről, testvéremről, anyámról, apámról, kutyámról, macskámról, a szomszéd egeréről, de véletlenül se rólam"
Mire jó ez?! Ha meg cikinek tartod az élethelyzetedet, nem kell fórumozni róla!;-)
Kor, megbeszéltük; nem számít. Mesélj, úgyis kibukik, a gyerekekkel kijössz?
Nem vagyunk mai csirkék, átlátunk a szitán. :))
Mi célból teregeted te itt a szennyest?
Csak nem te vagy apuka barátnője?
További ajánlott fórumok:
- Válás 7 hónap után?
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Belegondoltatok kedves anyukák, mi lesz a volt férjekkel válás után? Miből kezd új életet?
- Hiszti a turkálóban és utána egy napig - mi a véleményed erről az esetről?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?
- Valas utan kinel legyen a gyerek?