Hallott már valaki valamit egy bizonyos Svájci bankról? A nevét nem tudom, csak azt hogy Bp-en és Győrbe van irodája. (tudásbázis)
azt mondta az ügyintéző, mikor mondtam neki hogy nem akarnám hogy elvegyék a házat,hogy nem hinné hogy ömegesen elárvereznék a házakat,meg a banknak nem érdeke, meg.......bla blabla
Én azt gondolom,oké hogy aláírtuk az árfolyam kockázatot, meg minden, de azért a bankoknak is kellene valamit vállalniuk hisz ők most is milliárdos nyereséggel dolgoznak, vagy a kormánynak kellne megállapítani a hiteleknél valami felső határt
nekünk 8.5 milla a hitelünk, ami 54 volt,és most 123 lett a legnagyobb banknál.
bementünk mit lehetne tenni, mert ha gy megy nem naon tudjuk fizetni,de azt mondták semmit
ez neki jó, köszike
nem mindenki kap házat a szülőktől, ahozz meg te tudj venni hitel nélkül, vagy 100 000 ket kell keresned, vagy milliókat
mert kevés fizetésből nem lehet összekuporgatni
és ezt használják ki a bankok
csak az a baj hiába olvassa el a kisember,mégha nem is sík hülye nem biztos hogy megérti
ki van ez találva
Még akkor sem hinnék nekik, ha nem kérnének pénzt!
A napokban és az elmúlt hónapokban is szigorodtak a hitefelvétel feltételei. Hogy merik magukat úgy reklámozni, hogy kezes fedezet nélkül?
Milyen hitel ez egyébként? Személyi hitel? Mert azt mondjuk el tudom képzelni, de ahhoz miért kéne közvetitő? Bemész az első bankba és ha megfelsz a feltételeknek akkor kapsz hitelt.
És manapság a hitelügyéntézők nem az ügyféltől kapnak jutalékot hanem a bankoktól.
Én bankban dolgozom, és tudom, hogy amelyik bank így ad hitelt, azok nagyon csúnyán lehúzzák az embert, feltéve ha nem verik át. Felejtsd el, ha nem akarod a felvett hitel tízszeresét visszafizetni, és tönkremenn.
Én azt mondom, hogy aki teheti ne vegyen fel hitelt, de ha már felvesz, akkor 10x olvassa el, hogy mit ír alá, még ha unalmas akkor is, inkább legyen unalmas, mintsem később legyen meglepetés, mikor kijön egy számla.
aha
és kérnek cserébe lóvét az ügyintézésért? mer akkor gáz!
További ajánlott fórumok:
- Az a bizonyos 9 hónap (kezdetek)
- Egy más életért - Most legyen tényleg az a bizonyos "holnap", amikortól lefogyunk. Jössz?
- Ha tetszik valaki és közben lehet, hogy a másik a saját neméhez vonzódik... hogy bizonyosodsz meg róla?
- Az a bizonyos karmikus találkozás - Láthatjuk előre? Lehet rá készülni? Miről ismerjük fel?
- Egy bizonyos IQ felett tényleg elviselhetetlen az élet?
- Ha kénytelen vagy bizonyos időt tölteni valakivel, és lóg valami az orrából, szólsz neki? Bocsika :)