Hallás vizsgálat Bp-en, de hol és hogyan lehet bejutni?! (tudásbázis)
Első dolgod elvinni őt fül-orr-gégészhez, aki megnézi az orrüreget és a hallójáratot. Ő tud beutalni BERÁra (altatásos hall.vizsgálatra).
Sürgősen lépned kell, mert ha tényleg rossz a beszédértése is, akkor azonnal el kell nála kezdeni a logopédiai terápiát. Azt viszont csak hallásvizsgálati eredmény birtokában szeretjük elkezdeni -érthető okokból.
Egy beszédre nem igazán figyelő ill. láthatóan nem értő gyereknél nem hiszem, hogy más módon kideríthető, hogy hol is akad el a tű a lemezen!
Most voltam vele logopédusnál, de kicsit úgy éreztem magam mintha nem is emberpalántát, hanem egy majmot vittem volna az állatkertből. Szörnyű érzés volt. És nem teszem magasra a mércét, mert amit produkált beszéd címen egy másfálévesnek felel meg :( szakemberek szerint is!
Nagyon el vagyok keseredve:(
altatásosra kell mindenképp mennetek?
A fül orr gégész intézi, ha tudod,hogy a fülével van gond, akkor nyilván jártok hozzá
Kisfiam már 3 éves elmúlt, de még mindig nem beszél közérthetően hanem csak szavakat próbál ismételgetni.
Úgy fest, hogy a fülével van valami gond, de nem tudom, hogy pesten hol van altatásos vizsgálatra mód ill. hogyan lehet bejutni mielőbb?!
a Bethesdában is van, a Madarászban is van- ha gyereknek kellene.
Nem kell beutaló.
További ajánlott fórumok:
- A kislányomat fülészetre kell vinni, mert a státusz vizsgálaton nem megfelelő eredménye lett a hallásvizsgálatnak.Mit csinálnak vele?
- Mit jelent az egy 7 éves gyereknél, ha a hallásvizsgálat eredménye: "C" tipusú hallás?
- A hallásvizsgálat eredményéhez ki ért?
- Bera hallásvizsgálat hogyan zajlik?
- Fehérváron fülészorvost keresek hallásvizsgálat miatt 5-éves fiamnak?Tudtok ajánlani vkit?Fontos lenne!
- Csecsemő- és kisgyermeknevelő szakon, az alkalmassági vizsgálaton van hallásvizsgálat?