Hali, 4, 5hós kislányom az akaratát teste befeszitésével és szinte morgó hanggal fejezi ki.nem tudjuk, mitől lehet...köszi a véleményzeteket (tudásbázis)
Köszi Csajok.
igazatok van, minden bizonnyal lesz még hasonló sok minden, ami elbizonytalanitja az embert...
szuper, hogy van kiket megkérdezni :)
Nem értem mi a probélma azzal ha a kislányod ki szeretné fejezni az akaratát. Most így csinálja, mert így tudja, majd lesz ez még így se ne félj!!
Lesz amikor még vissza sírod, hogy de jó lenne ha most is csak így tudná kifejezni az akaratát!! :D
Szerintem tljesen normalis, a te tested is befeszul, ha ideges vagy, nem? Az enyem is csinalja, ugyanennyi idos, o is lany, de meg sosem gondoltam semmit rola.
Ha leteve sirdogal, es olben meg rosszabb, akkor faj a hasa, es egy ido utan kijon a levego, es megnyugszik, vagy megprobalok ujabb poziciokat. Nem lehet, hogy nalatok is ez a helyzet?
nem értem a "nyelvét" akkor sem, mert ha ölben van, ezt csinálja, előtte prrr-ve sirdogál. fárasztó :( de nem ez a baj, csak hogy ne legyen vele semmi gond
bár tom, első gyereknél ez furi nekem, azért is kérdezlek benneteket...
köszi...
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig