Hajdinakását lehet készíteni otthon? (tudásbázis)
Mert a szemes hajdinát előbb le kell forrázni, aztán szűrőben meleg vízzel lemosni. Ezután kicsit még kell főzni.
Én eszem néha köretnek, szokott lenni itthon. Kicsit gombára emlékeztet az íze. Lecsó mellé is el tudom akár képzelni. Sok előnyös tulajdonsága van.
Üdvözöllek!
A hajdinát, van aki örlő malomban darálja, ez egy nem olcsó állítható daráló, és ez a rizst is őrli. Állítható a késekkel a darálandó anyagok örlése. Lisztet is lehet csinálni a hajdinából, de szerintem gm szaküzletekben választ kaphatsz a kérdésedre.
Sziasztok!
A boltban lehet kapni instant hajdinakását, de ez így azért elég drága. Az lenne a kérdésem, hogyha van kávé darálóm és veszek egész szemes hajdinát, akkor ha ledarálom ugyanolyan kása lesz belőle? Vagy esetleg elő kell készítenem? meg kell mosni, egyebek? azt is olvastam valahol, hogy romlandó. Segítségeteket köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Ha a gyerek nem lakik otthon, és főtt ételt kell neki egy hétre előre készíteni
- Milyen varrógépet vegyek ha otthon eladásra szeretnék készíteni ágytakarót, női felsőket, szoknyákat ilyesmi?Légyszi adjatok tippeket, tanác
- Hogyan kell otthon karamellás tejet készíteni?
- Hogyan kell otthon finom ecetes tormát késziteni?
- Hogyan lehet otthon cézársalátát készíteni ezersziget öntettel?
- Hogyan lehet otthon papírragasztót készíteni?