Ha valaki megnyeri a lottót, akkor hogy van ez? (beszélgetés)
Sok_sok évvel ezelőtt nagymamámék nyertek a jokeren egy bizonyos " hang_fény" utalványt. Kaptam belőle egy csini piros ruhát. Hú,de örültem neki. Lehettem olyan 17 éves 😌
Igen,ezt látjuk _halljuk napi szinten😐
Rajtam nem múlik, hát legyen a tiéd 😊
... huh ! hát én ennyire nem vagyok otthon ebbe /se/ !!!
... annyira megmaradt bennem az egyik lottózó nő , büfébe dolgozott és volt 1 pasi , aki rendszeresen odajárt és udvarolgatott a nőnek , 1x megkérte a pasit h a szmben lévő lottózóban nézze már meg a nyerőszámokat ! és odaadta neki a szelvényét !!!! :((((((((((( soha többet nem látta a pasast !!!
Úgy tudom, hogy már levonva az adót kapják meg a nyertesek.
Elég volt felmelegiteni, vagy lehűteni a megfelelő golyókat.
... lehet h többen vennének ha olcsóbb lenne ? de amikor hatalmas nyerési lehetőség van ? akkor többen , sokkal többen kockáztatnak akár nagyobb összeget is :( :( 1x már elég rég volt , akkor még a postán adtam fel és valaki előttem rengeteg és sokféle szelvénnyel játszott , mire utána sorra kerültem ? a maradék néhány még nem ősz haja is megőszült ! felvette a nyereményét akkor , ott és mindet vissza is forgatta/játszotta ! kb akkoriba szoktam rá h inkább telefonon játszom csak !
... szerintem kevésbé ! dehát talán a lehetőség a csalásra mindenbe ott van ?!!!! fene tudja !
1x volt 1 olyan műsor ahol a régebbi nagy nyertesekkel csináltak riportot , hát a többségnek nem igazán volt józan esze 1 nagyobb összeghez !!! mikor én 83-ba nyertem , akkor az a 4-es 87 ezret fizetett , abból lett bútorunk a házunka , ami azóta is +van éppen előtte néhány hónappal osztottuk ketté a régi szekrénysort , akkor költözhettek a gyerekeink a gyerekszobába / szegény Anyósom szerint szét kellett volna osztani az ő gyerekei között , de a férjem mondta neki h bekellene pucolni a házat , bútort venni ... volt hova költeni 1 féligkész házon , de a legfőbb oka h én nyertem nem ő ! /
Gondolod,hogy a kézi húzásnál nem lehetett csalni?
Nyertesek többnyire visszahordják. Ritka az okos befektetés. Még jó, ha el nem adósodik.
... na azt sem fogjuk látni soha !!! nem szeretem a gépi húzást !!! dehát ez van ! valamikor rengeteg embert alkalmaztak arra is h átnézzék a szelvényeket :) ma más másnapra tudhatjuk azt is h hány db és milyen nyeremények !
... mikor 83-ba volt a 4-esem ? Apám hetekig vett 100-100 db lottót :( :( még 2-ese is alig volt !
... 1x valahol olvastam h a befolyt összegnek ? %-a eleve állambácsié / nem véletlen talán h időnként felfut a nyeremény milliárdokra ! / aztán a másik felét elosztják 4 felé és a megnyert összegből a levont illeték az szintén állambácsié ! ritkán van 5-ös ! az halmozódik olyankor , de szerintem abból is lecsipked állambácsi ! de az biztos h jövedelmező az államnak !!! nem is kicsit !!!
... nem is kell túl nagy nyeremény ! még a kicsi is annyira feldobja a zembert / én legalábbis cefetül tudok örülni a kicsinek is , bármennyit fizet még a 2-es is ? az ára visszajön :))))))) /
3.30 1975-ben lehetett.
Ha most olcsó lenne, akkor többet vennének, nem biztos, hogy jó.
Szeretném látni a befolyt pénz nyilvántartását, kezelését és kiosztásának tisztaságát.
Köszi.
Remélem, érinteni fog 😉
... ha nyersz , akkor már a levont végösszeget írják ki nyereménynek :)
Neked már nem, azt levonták belőle. Valahol olvastam róla.
Engem az érdekelne, hogy a nyereményből kell adót fizetni?
... legyen szerencsés !!! és ne bolonduljon + tőle !!! sok embernek nem tesz jót a túl sok pénz !
... 5 ft volt a lottó darabja /83-ba/ most az 5 hetesre 1.500-at fizetek /300/db / 1 számsorral játszom és telefonon lottózok csak :)))))))))))
Azt sem tudom, mennyibe kerül a lottó.
3,30-nál elvesztem 🙂
Gigi!
Inkább legyen most az enyimé. ;)
Lécci! ♥
Nálad a pont! Én is igy gondolom.
És ez lesz az ötös lottó sorsa is.
Inkább szerencsés mit szerencsétlen.
Azt gondolom lehet rosszul, hogy ennyi pénzt nem adnak földi halandónak, kiveszik és azt kommunikálják, hogy megnyerte valaki.
A hatost elvitte valaki. Szerencsés ember..vagy nem.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza?
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- Szerinted ha valaki nagyon akar, akkor talál munkát?
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Ti hiszitek, hogy a 3,2 milliárdot valaki megnyeri a lottón?
- Tudja valaki, hogy szombaton meddig lehet feladni az 5-ös és a 6-os lottót?