Ha valahol látnátok egy elhagyott pici állatot hazavinnétek?megpróbálnátok felnevelni? (beszélgetés)
Vörit, a 8 hónap körüli kislányt borzalmas állapotban hozták be tegnap a klinikára, sajnos találkozott egy autóval és széttört az állkapcsa. Csak feküdt remegve a vizsgálóasztalon és panaszosan sírt. Csupa seb volt a kis pofija, lógott az állkapcsa, a szeme is bevérzett. Gyorsan adtunk neki fájdalomcsillapítót és infúziót, nemsokára már a műtőasztalon feküdt. A műtét sikeres volt, sikerült összedrótozni az állkapcsát. Mára megtörtént a csoda, mikor bementem a klinikára, egy igazi rosszcsont cirnyó fogadott, hangosan nyávogva kikövetelte magának a figyelmet, felmászott rám és egetverő berregéssel dörgölőzni kezdett. Olyan volt, mintha kutya baja nem lett volna előző nap, jól be is lakmározott. Délután eljött érte a megmentője és hazavitte, hogy ott lábadozzon a macsek. Reméljük, hogy beleszeret és megtartja őt egy életen át, de ha mégsem történik ez meg, várjuk a gazdijelöltek jelentkezését.
Pro Canibus Alapítvány, web: www.procanibus.shp.hu
Információ: Pestimrei Kisállat-Ambulancia
Cím: 1188 Budapest, Kisfaludy u. 55/a.
Web: www.szentbernat.hu
E-mail: info@szentbernat.hu
Telefon: 06/1-295-3085
Képtár: [link]
Vadócnak, a herélt kandúrnak keresünk otthont. Szegény cicus súlyos állapotban került be a klinikára, kilőtték a fél szemét, ami sajnos menthetetlen volt, ezért műtéti úton eltávolítottuk. Annyira rossz élete lehetett szegénynek, hogy rettegett mindentől, nagyon vad volt, de mára boldogan fogadja a törődést, nagyon bújós és dorombolós lett. Azóta kiszedtük a szeméből a varratokat, egyre szebb lesz a cicus.
Pro Canibus Alapítvány, web: www.procanibus.shp.hu
Információ: Pestimrei Kisállat-Ambulancia
Cím: 1188 Budapest, Kisfaludy u. 55/a.
Web: www.szentbernat.hu
E-mail: info@szentbernat.hu
Telefon: 06/1-295-3085
Képtár: [link]
Tündéri foxi keverék kislány gazdit keres! Három hónapos, rettentő játékos, puszilkodós, garantáltan kiapadhatatlan viccforrás, igazi kis csibész! Jelenleg ideiglenes befogadóinál várja szerető gazdiját, sajnos ők nem tudják megtartani, mivel a család régi kutyája nagyon féltékenykedik rá. Oltási sorozata megkezdődött, parazitamentes és chipelve van. Kertes házban érezné igazán jól magát, mert túlteng benne az energia, vagy olyan gazdi mellett, aki elég időt tudna rászánni, hogy játsszon a kis bohóccal.
Információ:
E-mail: zokni007@indamail.hu
Tel.: 06/20-555-4825
Képtár: www.gallery.site.hu/u/acsadri/jagd
Az tuti!
Velem már tδbbszδr megesett ilyesmi.Ilyen vagyok kicsi gyerekkorom óta.Bármit,még a varangyos békát is ha arról van szó :DDD
sziasztok:)
attol függ? igy lett cicám kb:2 honapos volt most
már 14 éves, de találtam egeret. érdekes volt, a cica fekete a cincogi meg fehér. sajnos az egér
rovid életü nem azért mert a macsek megette.
gyerekkoromban a házunkban kiestek a feketerigók a fészkükből. a jóindulatú lakók visszatették őket, így az anyjuk nem foglalkozott velük tovább - emberszagúak lettek. Hazavittük mind a hármat, csipesszel etettük őket hónapokig.aztán irány a liget...
a kutyám is talált kutyus volt, 16 évig volt velünk, a kölyke, aki a kezembe született bele, pont egy hónapja ment el 17 évesen :(
szóval: IGEN!
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Nem értem miért, a babával a pocakomban elhagyott!
- Egyedül fogom felnevelni születendő gyermekem
- Megcsalt, én is hibáztam, elhagyott, meg akarok halni. Tud valaki segíteni?
- Gyermeked apja 8 év után megpróbál(?) közeledni, de ezt a testsúlyod csökkenéséhez köti/kötné?Szerinted?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...