Ha úgy gondolom, hogy én rontottam el, mivel nem foglalkoztam vele eléggé, közeledjek? (beszélgetős fórum)
A srácnak volt esze és továbblépett 4-5 hónap után.
Te meg így jártál.
Egy tipp: ha legközelebb vki ismerkedni próbál veled és neked tetszik, akkor küldj felé jeleket. És ne lekoptatósat.
Most csak 2 dolgot tudsz tenni:
1. Vagy továbblépsz és keresel mást.
2. Vagy kerek perec elmondod neki, hogy sokat gondolsz rá és szeretnél vele találkozni
Még nagyon az elején voltunk az ismerkedésnél, állítása szerint nem foglalkoztam vele eléggé, nő létemre soha nem kerestem őt, ezért kb fél éve megszakadt a kapcsolat. Utólag visszagondolva lehet, hogy igaza volt, de kicsit dilemmában vagyok, mert nem tudom, hogy lépjek én, vagy felejtsem el?
A barátnőim azt mondják, hogyha igazán kellettem volna neki, akkor tovább próbálkozott volna, viszont kb 4-5 hónapok keresztül beszélgettünk, de én mivel féltem kicsit tőle egyetlen alkalommal voltam hajlandó találkozni vele.
További ajánlott fórumok:
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- Mi a foglalkozásod?
- Vicces foglalkozások
- Mi a párod foglalkozása?
- Milyen kisállatot tartsak, ami nem büdös, nem szül, meg nem kell sokat foglalkozni vele?
- Jelen esetben, ha én rontottam el, én kellene nő létemre közeledjek? Hülyét csinálnék magamból?