Ha tudom egy illető adatait, hogyan tudnám meg, hogy milyen cége van? Minden cégkereső cégnév vagy adószám, vagy cím alapján keres. (tudásbázis)
Szia!
De, onnan kapjuk a családi pótlékot :)
De pl. az elektronikus cégeljárási illetéket lehet oda utalni, vagy forgalmaznak értékpapírt is, amit utalással is ki lehet egyenlíteni.
[link] Egyébként ezen a linken meg tudod nézni :)
Köszike a segítséget.
Azt nem tudjátok, hogy egy személy adatai alapján honnan tudható meg, hogy van e cége és melyik ez a cég ?
Valaki nem tud segíten ?
Sziasztok! Jó hogy Jucus felvetette a témát, mert ,últkor én is találkoztamm ezzel a bankszámlaszámmal.
Mit lehet a MÁK-nak utalni ? Nem onnan kapjuk a családi pótlékot ?
Szerintetetek mi mit utalunk oda, vagy a cégeknek mit kell a MÁK-hoz utalni ?
Hát bakker ez elég gáz. van valami lista, hogy az első 8 szám alapján legalább a bankot kideríthetem ?? (10023002-)
Nincs esetleg ötleted ?
Köszönöm a gyors válaszod.
Sziasztok !
Szeretném a segítségeteket kérni.
Ha tudom egy illető adatait, hogyan tudnám meg, hogy milyen cége van ? (sajnos minden cégkereső cégnév vagy adószám, vagy cím laapján keres)?
Másik: van egy bankszámlaszám, kellene utalnom, de elveszítettem a nevet és a bank nevét. Honnan tudom kié a számla ?
Köszönöm a segíitségeteket, nagyon fontos lenne.
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Párválasztás iskolázottság alapján......
- A Nap, Hold, Uránusz, Szaturnusz, marsi karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- A Merkúr, Vénusz, Jupiter, Neptunusz, Plútó karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján