Ha tudok tenni valamit, mit tehetnék, hogy ne szexkapcsolatot akarjon csak? (beszélgetés)
A kommentjeid alapján már eddig is sejtettem, hogy rokon lelkek vagyunk 😁
És igen, vannak happy endek 🥰
Nálunk közös gyerek nincs és nem is lesz, mind a kettőnknek van már egy egy gyerek. Nem volt egyszerű az idáig vezető út, és időnként rögös még most is, de imádom. 🥰
Ha ez neked így nem jó, akkor ne menj bele. Naivitás azt gondolni, hogy a férfiakat a szexszel meg lehet fogni. Ők sokkal jobban el tudják választani a testiséget és az érzelmeket. Tudtommal a legjobb prostiknak sem szoktak túl gyakran házassági ajánlatot tenni. Ellenben általában lenézik őket.
A kérdésre visszatérve, hogy mit tudsz tenni? Csak azt, hogy önmagadat adod. Ha ez nem elég neki, akkor nem érdemel meg téged.
Nálunk is barátság volt extrákka! 😜
Mi is évekig voltunk a legjobb haverok a neten, telefonon, majd találkoztunk, és rá egy évre tervezett közös gyermekünk lett! 12 éve a legjobb barátom, legjobb apa és legjobb férj! 😜🥰
Nem hülye a pasi. A szexet megkapja mindenféle kötelezettség nélkül. Aranyélet :)
Emiatt ne gondold magad selejtnek. Persze okosnak sem. Az okos nő nem adja magát csak használatra.
Találkozzatok, beszélgessetek, menjetek szórakozni, ahogyan eddig is, csak éppen ne feküdj le vele! És ha rácsodálkozik, hogy eddig igen, eztán miért nem? Annál többre tartod magad, mint hogy csak ürítőzsák légy valakinek az életében. Ha szorosabb kapcsolatot nem akar veled, akkor kívül tágasabb.
Majd elgondolkodik, és eldönti, hogy mennyire vagy fontos neki.
Mit szeretnél? Más lenni, mint aki vagy, hátha beléd szeret? Nem fog.
Egyáltalán, szexeltetek már?
További ajánlott fórumok:
- Miért csak szexkapcsolatot akar a férfiak többsége?
- Mit gondoltok a nyitott illetve szexkapcsolatokról?
- Lelkitárs, Szexkapcsolat, avagy már Szerelem?
- Hogyan adjam le a hasam, szülés után nem szorítottam le, de fogyókúrázni sem tudok, mit tehetnék, hogy lemenjen?
- Ha nem tudok beilleszkedni a párom családjába, és az én családom is kételkedik a kapcsolatunkban, mit tehetnék?
- Bedugult a fülem, de csak 2 nap múlva tudok orvoshoz menni. Mit tehetnék addig itthon?