Ha napközben hőemelkedésem van, lehet jele a terhességnek? (tudásbázis)
talán buta kérdés, meg nem tudom, van-e erre vki, de felteszem:
lehetett a 21. napon a beágyazódás?
Sziasztok! Látom régóta nem járt itt senki:(. Segítene valaki???? Jövő héten kellene megjönnie és most 37,4 a hőemelkedésem, egész nap az van. (Tudni kell még rólam, hogy alapból hőemelkedős típus vagyok, amit nem tudnak mitől, de ez olyan 37 szokott lenni, de normál 36,3.-ra is lemegy időnként).
No szóval most 37,4 a hőemlekedésem, esetleg lehetek terhes? nem túl sokszor voltam egyóütt a párommal, akkor is használtunk óvszert+hüvelytabit. Szerintetek lehetek mégis az???
Sziasztok!
adjatok nekem tanácsot légyszi: 4. napja késik a mensim. a tesztem ma reggel negatív volt. a hőm folyamatosan fent van 37,4-en. már teljesen kivagyok! Ha nem baba, akkor valami bajom van?! ciszta okozhat ilyet??
Köszi a választ. Most már ahogy további anyagokat olvasok, ott mindenhol reggeli mérésnél írják azt, h 37 fok. Nekem pedig csak délután megy fel ennyire a hőm. Tehát semmi esély. De sebaj, majd legközelebb, még úgyis csak kezdő vagyok :)
Neked nagyon nagyon drukkolok!!!
Én amúgy sose mértem hőmet, csak akkor valahogy olyan furán éreztem magam, és eszembe jutott egy reggel hogy megmérem, mikor bementem dolgozni.És utána minden nap megmértem.A ciklusom se volt akkoriban valami szabályos, mégis a 2. hónapban sikerült akkor a baba.Most meg több mint egy éve semmi.:-(
..én is szorítok neked!:-)
Sziasztok !
Nekem a hőemelkedés volt először gyanús, mikor terhes lettem.Napközben is 37,2 volt.
Most is erre várok...
Sziasztok!
Nagy kérdésem lenne :)
Szerintettek hogy működik ez a hőemelkedés dolog?
Nekem már lassan 2 hete napközben 37 fok felett van a hőmérsékletem (ébredéskor alacsonyabb). Azonban múlt héten megvolt a mensi, tehát nem valószínű, h baba lenne a dologban. De mensinek már 5 napja vége, és még mindig fenn van a hő. Mikor esik le? Vagy csak a reggeli mérés számít? Napközbeni hőmérséklet nem?
Sziasztok!
Én is itt vagyok a bizonytalanságba. 37, 2 volt ma a hőm, kezdett idegesíteni a dolog, mi a bajom. Persze a levegőben ott lóg a baba híre is, mág kb. 6 napot kell várnom, akkor kellene megjönni. Ha addig se, akkor hétfőn én is csináltatok egy tesztet. Igaz, akkor még csak 2 hetes lenne, de ilyenkor ólomlábakon jár az idő. Mikor érdemes orvoshoz menni szerintetetek, korai pozitív teszt után? Annyi félét hallani.
Halika!
Jelentem, eddig a párom "álma" nemjött be !!!! :)
Sziasztok!
Elképzelhető dolog, nálam például pont így zajlott le, hogy belázasodtam egy kicsit és elkezdett folyni az orrom. Azt hidtem, hogy megfázás és sajnos vettem is be anti-biotikumot 1 napon keresztül, de hál'istennek az AFP nem mutatott ki semmi rendellenességet a picimnél.
Helloka!
Megcsináltam egy másik tesztet, ami negatív lett :(
Közben a párom "álmot látott", agykontrollal megtudta,hogy tényleg nem vagyok terhes, és 12-én megjön...hát,most erre mit mondjak? :-O
Kíváncsi vagyok.... Szándékomban áll leállni vagy 2 hónapra, pihenni (Zoli szerint edig sem vetettem magam bele nagyon )fogyni...
Csókok mindenkinek, és szurkulok a többieknek, majd még jövök
NA SZÓVAL SEMMIT NEM MUTATOTT KI,MÉG A TESZTCSÍK SEM JELENT MEG szóval nem tudom,hogy most ez jó vagy nem jó jel... annyi biztos, hogy szegény teszt belefulladt a tesztelendő anyagba :-/
Zolek ma vesz másikat,és hplnap reggel megcsinálom a tesztet.
A hasam már nem fáj, nem pecsételek és érzékenyek a melleim.. ennyi.
Halika!
Elmentem tesztet venni,megcsináltam a tesztet, ami..... eredménytelen lett, azaz nem sikerült a teszt, SEMMIT
Szia, megbízható forrásból tudom, hogy ma megy el tesztet venni :)
Piroska továbbra sincs a képben, tünetek se, szóval remélem a teszt megmondja az igazságot.
Mamba, ma teszteltel? Folyamatosan megy a drukk!
En 13 honapig szoptattam, 8 honap utan jott meg a mensim eloszor, de a fiamat egyaltalan nem zavarta.
Szia srrse!
Én 13 hónapig szoptattam a kisfiamat, egészen addíg nem jött meg. Aztán amikor megjött Marcell rögtön el is fordult (nem szopizott tovább) , mert állítólag a hormonok hatására megváltozik a tej íze.
Amikor először megjött, akkor aztán mennyiségben bepótolta azt a tizenhárom hónapot.
Szerintem ne idegeskedj. Majd meg fog jönni, ha beindulnak a hormonjaid.
Ma 6-a van és még sehol a piroska.. :)
A remény hal meg utoljára.. Még várok vagy 3 napot, és utána tesztelek.
Ha negatív, akkor nem is tudom,hogy mit gondoljak, komolyan..akkor nekem fordítva működik a dolog.
Sziasztok Lányok!
Köszönöm a szorítást... :)
Elvileg 5-én kell megjönnie. De ez az évem úgy telik, hogy késik 10 napokat..egyedül a múlt hónap volt tökéletes ebből a szempontból.
Aztán az is van, hogy nekem uazok a tüneteim mindkét esetben.
Vinivel voltam terhes (csak még nem tudtam), Hévízre mentünk ejtőzni, és én "dugóval" voltam a vízben, meg éjjelre "becsomagoltam" magam, mert mindig attól féltem,hogy beüt a "piroska".
Mikor hazajöttünk, akkor csináltam tesztet, és kiderült, hogy pozitív..
Aztán még sokáig fájdogált a hasam, szóval reménykedem 1000-el...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Terhesség lehet?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Van-e a pollenalleriásoknak napközben hőemelkedése? Még milyen tünetekkel jár pollenallergia?
- Korai terhesség esetében a napközbeni hőm 35, 5 fok, akkor valószínű hogy nem vagyok terhes?