Ha Messengeren írok a háziorvosi rendelő Facebook fiókjába, kinek címezzem az üzenetet? (beszélgetés)
okt. 1. 20:29
Köszi.
Végül azt írtam, hogy “Üdvözlöm!”
🥹😊
8. xochipilly (válaszként erre: 5. - Nyuszko0072)
okt. 1. 08:23
Sajnos igazad van, már magánban is elértük azt a "szintet", hogy nem válaszolnak az emailekre (az asszisztens sem) viszont legalább telefonon se lehet elérni őket.
7. Hansika
okt. 1. 07:43
Ma eljutottam odäig, hogy szeretnek egy face book oldalt nyitni magamnak
Ha sokan vannak ugyanazzal a nevvel, akkor honnan tudjäk az erintettek, hogy en en vagyok?
szept. 30. 21:44
Szerintem ha az orvost szólítod meg, azzal nem lőhetsz mellé, nem jön ki furán, ha az asszisztens olvassa. Én emaileket szoktam nekik írni, mindig Kedves Doktor úr!-ral kezdem, de ha a körzeti nővér válaszol hogy felírta, akkor amikor visszajelzek hogy köszönöm, megkaptam, akkor már őt szólítom meg. 🤷♀️
5. nyuszko0072 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 30. 21:30
Teljesen mindegy, kinek címzed, én teljesen biztos vagyok benne, hogy az orvos a környékére sem dugja az orrát, de simán megoldható név nélkül is, egy Üdvözlöm-mel...
4. martini64
szept. 30. 20:26
Kedves/Tisztelt Címzettek!
?
3. elbb
szept. 30. 20:04
Nekünk email cím van rendszeresítve, én Dr. XY! megszólítást írok. Pedig nálunk is az asszisztens végzi az adminisztrációt, de szerintem mégis csak az orvossal íratod fel.
2. Sz123
szept. 30. 19:48
Nálunk az asszisztens olvassa el, mondjuk én tudom a nevét, így azon szólítom meg. De egy 'Jó reggelt!'-tel nem lősz mellé.
szept. 30. 19:40
Rendszeres gyógyszerírásra van lehetőség, most üzennék először így.
Amennyiben az orvos nevét írom a megszólításba, nem jön ki furán, ha az asszisztens olvassa, mert ő írja ki a rendszeres gyógyszereket a betegeknek?
Az asszisztenst sem akarom megszólítani - nem is tudom a nevét -, mert ha az orvos nézi az üzenetet, az még rosszabbul jön ki.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szüntethető meg Facebook messengeren, hogy ne lássa xy hogy mikor voltam fent?
- Nincs Facebook és Messenger pünkösdhétfőn, mi történt?
- Hogyan tudok elmenteni PDF formátumba Facebook messenger beszélgetést?
- Hogyan töröljem a régi Facebook, Messenger profilt?
- Ha törlöm a Facebook profilomat, a Messenger megmarad?
- Ha letilt valaki Facebookon, Messengeren tudok neki írni?