Ha megtehetnétek, abba hagynátok a munkát 55 évesen, mint anyáink a 80 as években? (beszélgetés)
Igen, abbahagynám. Vagy legalább 50 éves kortól a részmunkaidőt is el tudnám képzelni.
én 59 éves voltam,de bőven elég volt.a végén már 7 órára kellett menni,4-5 óráig kellett szezonban maradni,még ebédszünet sem volt.mert a főnöknek nem tetszett,hogy eszünk,beszélünk.amikor nem volt munka az emberek hazamehettek,mi nem. hálistennek kirúgták.
Jól tetted. Így legalább a korán kezdett sok évnyi munka után még talán többé kevésbé jó erőben lehetsz nyugdíjas. Mit ér az ötven évnyi munkaviszony, ha romhalmazzá válik az ember.
én szinte forintra kiszámoltam,mert nálam volt mindenkinek a lapja,hogy mennyit keresett,meg persze a program-szinte annyi volt,mint a keresetem,csak éppen 50 ezerrel kevesebb.a catéria,meg a másik pénz.
Egyébként én 2012-ben a 40 évemmel lettem nyugdíjas ,és csak 1200 Ft-tal kaptam kevesebb nyugdíjat,mint amennyi akkor a fizetésem volt.
Nem mindegy ,hogy melyik évben mész nyugdíjba.
A valorizációs szorzók mindig változnak.
Valamelyik nap olvastam,hogy az nagyon jól jár aki 2023-ban megy nyugdíjba.
Azt tudja valaki, hogy a nők 40 és az öregségi 65 év közötti nyugdij összege mennyivel kevesebb, mennyi a különbség?
Igen,abba hagytam,mert nem voltam 15 éves amikor elmentem dolgozni.
Hany eves vagy,irnal kicsit,hogy valositottad meg,stb...
55 évesen egészségesen jó lenne.
Én 45 vagyok de már most sincs kedvem dolgozni..
Ez a baj az olyan programokkal, amiket ritkán használunk, hogy egyszerűen elfelejtem!!!
:)))
Még kiderül, hogy egy informatikus veszett el benned!!!
Igen. Vannak olyan pillanatok, hogy
"na most akkor mi van??? Valaki segítsen! "
De jó!
Örülök a lányod szerencséjének!!!
Igen, igazatok is van!
De vannak társfüggő emberek, akiknek világvége az egyedüllét!
Ha van segítőkész rokonság, akkor mindenkinek jó, ha az öregek is körül tudnak nézni a világhálón!
Kívánom, hogy így legyen!!!
Igen! Ez az, amit Dodi szokott mondani!
A mai szerkezeteket a garanciaidő + 1 napra tervezik! :(((
Kívánom neki. hogy legyen!!!!
És mindig, amikor megemlíted a punyedlit, vágyódva irigykedem kicsit!!!
Én már most abbahagynám! 😀
Az a legnagyobb baj, hogy a mai fiatalság nem ilyen!
Sőt, nagyon nem ilyen... :(((
Mindenki nagy pénzt szeretne, anélkül, hogy megemelné a fenekét! :((
beiskolázás,itt volt egy pasas,2 óráig beszélt,mire a végére ért,az elejét elfelejtettük.az elnökkel voltam a bankban,hogy csináljuk a fizetés átutalást.írtuk is,de halvány gőzünk nem volt.próbálkoztunk,de mikor sikerült,elfelejtettük,hogy csináltuk.
További ajánlott fórumok: