Ha megfázik a vese (beszélgetés)
Természetgyógyásznál voltál / voltatok?
Talpmasszázs?
Merre laksz, ha megkérdezhetem? Mármint orvos szempontjából. Mert ha Pesten, akkor elkérném az orvos elérhetőségét.
Nem tesz jót a szervezetemnek, hogy télen hetekig antibiotikumot szedek. Ráadásul pont nekem alakult ki vesekövem is, pedig sokat iszok és nem étkezem olyan rosszul sem.
*mehettem
**tisztában vagyok vele
Köszi, nem vagyok gyerek...azért írtam, hogy nem tudom mit kéne csinálni, mert az orvosokon már rég túl vagyok! Most nem fáj, de állandóan, minden télen visszatér és akármennyire próbálom megelőzni, sosem sikerül. Rengeteg vizsgálaton voltam és mindig voltak bacik. Szedtem antibiotikumot, ami átmenetileg elmulasztotta, de pár hét múlva mehetettem megint vissza az orvoshoz a nagy fájdalommal. Ja és megkoronázásként még vesekövem is volt tavaly. Szóval a megelőzésre írtam, hogy nem tudom, mit kéne tennem. Szedtem tőzegáfonya kapszulát, nem használt. Ittam teákat, nem használt.... és még sorolhatnám. Pedig nincs kint a derekam sem, soha nem is öltözködtem úgy. Télen jó vastagtalpú csizmát hordok. Már termálfürdőbe se járok hideg időben, nehogy ott kapjak el valamit.
Szóval mégegyszer köszi, de tudom, hogy orvoshoz kell fordulni. De ha jól rémlik (nem olvastam most vissza) nem azt írtam, hogy most fáj, hanem már előre félek a fájdalomtól! Ha fájni fog, tisztában vagyok, hogy dokihoz kell mennem. De attól még nem lesz jobb sosem, ha nem tudom, hogyan előzzem meg ezt az egészet, mert az eddigiek nem jöttek be.
Kasvirágtea immunerősítő. Influenzánál ittam, megpisiltetett rendesen. Tisztította a vesét.
Hideg ülés az nem buli. Szalgparketta alá amit tesznek az a fehér fél cm vastag és hajlékony " lepedő ". ( nem tom a nevét )..
Kreálj egy ilyen támlát...
Én már jártam igy. Amikor érzem, hogy fáj, akkor teszek a derekamra derékmelegitőt. Pár nap és elmúlik. Van, hogy egész télen hordom.
Mindig veszek fel trikót, már jobban figyelek rá.
Voltam anno vele ultrahangon, de semmit nem találtak.
Jobbulást.
További ajánlott fórumok:
- Pyelectasia - vesemedence tágulat. Segítsetek!!!
- Egyszer már volt vesekövem, és most feszítő, nyomó fájdalmat érzek a derekamnál. Lehet, hogy újra kő lesz?
- Hólyaghurut, vesemedencegyulladás - vajon van természetes "gyógyszer"?
- Mit tegyen egy terhes nő, ha megfázik?
- Ha egy fiú, szeretne neked papucsot venni magához, az "jót" jelent, vagy csak fél, hogy megfázik a lábad?:D
- 8 hetes kutyus megfázik odakint?