Ha már százszor elbuktál 2. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ha már százszor elbuktál 2.
szia...eloszor is gratulálni szeretnék a fogyásodhoz. Csak most regisztráltam, pár napja fogtam bele az életmód váltásba. Nagyon orulok, hogy megírtad a gyógyszer nevét, remélem ezt nálunk is fel lehet iratni ( Szlovákiából írok )
Ha már nehéz lesz elkezdem szedni...:-)
Mindenkinek kitartást és sok erot kivánok
Szia!
Gratulálok neked! Nagyon ügyes vagy, a kitartásért, az eredményért!
És igazad van, ha nem akarjuk a jojó effektust, életmódot kell váltani!!!!
Sajnos én úgy vagyok, hogyha a szar meg van egy kicsit cukrozva, már jöhet.....
Szia!
Elősször is gratulálok!
Lenne egykérdésem,hogy a 10 vagy a 15mg kapszulát fogyasztottad?És mennyit sikerült leadnod?
Ircsike, milyen volt bicajos túra?
Jó kis sport!
Nagyon ügyes vagy, csak így tovább!!
Szia!
Nagyon ügyes vagy, gratula a sikeredhez, le a kalappal előtted a kitartásodhoz, meg a sok erődhöz.
Ha nem gond, én is szeretném megtudni a nevét ennek a segítőnek, meg ha van étrend javaslatod azt is szívesen fogadnám, ha elküldenéd nekem priviben. Most erőt adtál, szeretném én is kipróbálni a módszeredet, még hátha összejönne nekem is nyárig.
Szia,
Igazan nagyra becsulom a kitartasodat, nalam legfokepp ezzel van a baj... meg persze a csabulassal :) Engem is erdekelne a neve a gyogyszernek, megtenned, hogy elkuldod?
nagyon koszi, es tovabbi erot es kitartast, mig el nem ered a kituzott celodat! :)
Szia,
Én is gratulálni szeretnék a sikeredhez. Jó látni, hogy van olyan ember aki hasonlóan diátázik, aki nem csak a kalóriát hanem a bevitt szénhidrát mennyiségét is figyeli. Nálam ez eddig mínusz 30 kilót eredményezett.
Esetleg privátban megírnád a étvégycsökkentő nevét.
Előre is köszönöm
Kétszer is elolvastam a cikkedet. Hangosan a családnak is!
Ügyes vagy! Sok sikert a diétádhoz :-)))
Én a 90 naposat csinálom. Ma van a 46. napom.
Szia! Gratulálok a minuszokhoz, engem is nagyon érdekelne a neve a gyógyszernek. Megkaphatnám?
Sok sikert a továbbiakhoz!
Szia! Csatlakozom az előttem szólókhoz, szintén gratulálok!
Én is küzdök, 1200 kcalt kellene nekem is betartani, szerintem többet eszek, de így is egész nap éhes vagyok. Másból nem áll a napom, csak abból, hogy ennem kellene valamit, ez egyszerűen őrjítő.
Engem is érdekelne ez a gyógyszer, ha jól értettem, ezt orvos írhatja fel? Biztos nagyon drága ezért nem javasolta a háziorvosom, vagy nem tudom miért nem.
Én is gratulálok!
Megírnád , hogy milyen gyógyszert szedtél?
Én ha neki állok "fogyózni" állandóan éhes vagyok):
Így hamar feladom...
Nagyon gratulálok neked...
én csak mindig irigykedve olvasom az ilyen történeteket....
Ugrás a teljes írásra: Ha már százszor elbuktál 2.