Ha elhagyott 9 év után, mennyi az esély, hogy visszajöjjön? (tudásbázis)
a.klara...szerencséd volt!!
nem mindenki van igy ezzel..
Neked sikerült az élet:-)
Átjáróház? Nem, csak egy szerelmes liba, aki elhitte azt, hogy egyszer, életében egyszer mondja ki az igent, és az örökké úgy lesz. "Míg a halál el nem választ"
És tudom, hogy régimódi, hülyeség...
-jól jövök ki a dologból- még mindig ezen agyalok :)
Bp, határában lakom, a gazdag maca Rózsadombi volt.Oda költözött hozzá, az ex.Bejárták már a fél világot csak utazgatnak egyik luxus helyről a másikra. Én meg itt maradtam egy rakat hitellel, stb...
Az új hir, hogy eladták a luxuslakást, s ide akarnak költözni a környékünkre.Hihetetlen számomra, nem értem. Szándékosan teherbe esik, gyűlöli a gyerekem, persze én is... és még van a pofáján bőr itt nézelődni.Vannak ilyen emberek??? Felsem fogom!!! A volt férjem se normális, az tuti, nem értem őt sem.Lassan felfogom, hogy 14-évet kidobott az ablakon, egy gazdag k...ért,de még képes ezután ideköltözni??!!
Elhagyott had menjen....eltudott menni..ne bánd!
még ha fáj is!!
ha most nem akkor késöbb...hagyott volna el
Asszem, tudtál úgy szeretni, hogy nem kértél, tudni fogsz később is.
Volt valami közös, ami most nem az, lehet majd máskor is. Küzdöttél, formáltál, akartál most lehet eljött a csend ideje is...
Mint mikor a hajó fordul egy borús hajnalon. Majd meglátod hogy lesz, a szél meg csak fújjon hozzá. Pihenj kicsit aztán majd meglátod, meglehet ez is meg az is, hol van az leírva, hogy mindig valamit akarni kéne és nem lehet hajózni...
"és bizony azok jönnek ki jól a dologból, akik egyedül maradnak"
Szia!
Az idézett mondat érdekel, nagyon. Megfogott, mert reményt sugároz.Hasonló cipőben járok, engem is elhagytak 14-év után.
K...va nehéz 2 és fél éven vagyok túl. Jó lenne hinni, tudni, hogy "jól jövök ki a dologból" :)
"és bizony azok jönnek ki jól a dologból, akik egyedül maradnak"
Szia!
Az idézett mondat érdekel, nagyon. Megfogott, mert reményt sugároz.Hasonló cipőben járok, engem is elhagytak 14-év után.
K...va nehéz 2 és fél éven vagyok túl. Jó lenne hinni, tudni, hogy "jól jövök ki a dologból" :)
Az akarat önmagában nem mindig elég:-( Egyébként már fél éve tart a külön lét, és Én azóta tényleg, mintha "kívülről" látnám önmagam. Bár azt mondják, kipihentebbnek, boldogabbnak tűnik, mégis az ellenkezőjét érzem.
Na, mindegy. köszönöm a segítő szavakat. És, nem vagyok sértődős:-))
Akármit írhatunk, azt kell tenned, ami úgy érzed boldoggá tesz!
Kitartás!
Valahogy éreztem, mikor kiírtam a témát, hogy két véleményen lesztek, és ez be is igazolódott. Bennem is ez játszódik le. Ésszel már tudom, és azt tenném, amit tancásoltok. De a szívem nem akar engedni. És ezt tényleg nem lehet egy gombnyomással elintézni.
Ja igen, és az idő... Ami közben ketyeg..
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Nem értem miért, a babával a pocakomban elhagyott!
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Van értelme reménykedni benne, h a párom aki elhagyott 3, 5 év után amint terhes lettem meggondolja magát és visszajön hozzánk?
- Előfordulhat hogy visszajön miután elhagyott?
- 17 és fél év után elhagyott, mert nem szeret mint egy társat