Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha csak egyszer, egyetlen egyszer is ordibálna velem a... fórum

Ha csak egyszer, egyetlen egyszer is ordibálna velem a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

16. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:36
És ha megütne?
tegnap 08:49

Abban egyetértek, hogy a tiszteletet meg kell adni, de az nem jó ha bármelyik fél alárendeli a másiknak önmagát.

Mondjuk ha olyan párja van az embernek, akivel mindent meg tud beszélni még a "robbanás" előtt, akkor nem lesz kiabálás.

tegnap 08:45
oké
tegnap 05:05
Az a férfi..az a hibája,hogy nincs hibája!
tegnapelőtt 23:03
Nem tudom elképzelni a helyzetet,,pedig békés természetű vagyok.
11. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 22:40

A vallomás nem tér ki arra, hogy te ordibálsz-e vele?

Ha igen és ő soha nem emelte meg a hangját, akkor néma? Vagy ennyire alárendelt?

10. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 22:26
Oh mi tök jókat ordibálunk egymással. Sőt mikor hullámvölgyben voltunk a férjem sérelmezte, hogy már nem is veszekszek vele 😂🤦‍♀️
9. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 22:16
Nagy az arcod!
8. Myra
tegnapelőtt 22:11
Jó neked.
7. globus (válaszként erre: 5. - Loch ness)
tegnapelőtt 20:12
Biztosan így van. Van olyan ismerős, akivel egy napot sem tudnék együtt élni, ha meglátom, égnek áll a hajam :) De valakinek megfelel.
6. fincsi5 (válaszként erre: 3. - Enissa)
tegnapelőtt 20:09

Lehet, ő kiabál, és meglepődne, ha férje visszakiabálna.

Ahogy nálunk is van. 😍

5. loch ness (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnapelőtt 17:02
Hát... Azt mondják, mindenkiből azt lehet kihozni, ami benne van, és szerintem ez igaz. Ha új kapcsolatban békésen élnek, az nem jelenti azt, hogy egy váratlan zökkenőnél nem kezd el esetleg ugyanúgy viselkedni.
4. globus (válaszként erre: 2. - Loch ness)
tegnapelőtt 14:37
Van olyan is, hogy csak bizonyos típus hozza ki belőle az állatot. Elváltak, mert ugyanígy éltek, azóta mindkettejüknek új kapcsolata van, békes, nyugodt.
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:24

De, ha nem ordibál veled, mi ez a felindulásból?

Miért jutott eszedbe?

tegnapelőtt 14:16

Akkor légy hálás a férjedért, hogy így is kitartott melletted. Mert ezek szerint te nem feltétel nélküli szeretettel vagy mellette.

Egyébként az ember temperamentumától is függ, hogy mennyire heves, kiabál-e, csapkod-e, vagy mindenre szép nyugodtan reagál. Láttam olyan házasságot, ahol két temperamentumos ember gyakran felfortyant, ment az emelt hangú beszélgetés, dühösek voltak egymásra (de akkor sem sértegették egymást). Aztán lecsillapodtak, kibékültek, néha még nevettek is a nagyjeleneten, és nagyon szerették egymást, igazából élvezték ezt az üzemi feszültségű kapcsolatot. Láttam olyat is, ahol a heveskedő férjet egy nyugodt, kedves feleség mindig le tudta csillapítani, vagy a férj egyszerűen fel sem húzta magát mellette. És olyat is, ahol ugyan nem volt kiabálás, se különösebb konfliktus, de látszott, hogy nem boldogok egymással.

Úgyhogy úgy gondolom, nem magával a kiabálással van a baj, hanem a lekezelő, megalázó kiabálással.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook