Ha a postán egy utazótáskának megfelelő méretű csomagot szeretnék feladni, akkor azt hogy tudom becsomagolni, hogy ne essen baja? (tudásbázis kérdés)
A csomagoló-papír akkor kell, ha már egy üzlet által kidobásra ítélt (tehát korábban már használt, címzett) dobozt szerez. Akkor kell becsomagolni, hogy az új címet, feladót, stb. stb. ráírja!
És ugye azzal kezdtem, hogy menjen, és kunyizzon...
Igen, a dobozok!
Vagy lemégy a legközelebbi papírboltba, kérsz tőlük üres karton-dobozt (amiben a rendelt árut kapták, de még nem dobták ki) és veszel náluk a doboz csomagolásához "csomagoló-papírt", széles ragasztó-szalagot... és már készen is van!
Vannak standard méretű postai dobozok, ha azok közül belefér valamelyikbe, akkor abban add fel.
Vagy keress otthon egy másik dobozt.
A feladás díja a csomag súlyától függ.
10,000 körül lesz
Utazótáskát sueretnék feladni, abban dolgokat. De ez így ugye elég veszélyes lenne, lehet nem is engednék így feladni.. Németországba menne a csomag, kb mennyibe kerülne? Tudom, hogy sok, de 10 ezer ft alatt megúsznám?
vagy postán adnak dobozt?
További ajánlott fórumok:
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Mennyire vagy képes uralkodni magadon, és kivárni a megfelelő pillanatot?
- Mennyibe kerül amikor repülővel utazunk és a csomagot fóliával becsomagoltatjuk?
- Ha levélként adok fel egy csomagot, de nem dobozban van becsomagolva, hanem csak simán papírban, más összegért viszik el?