Gyűlölöm a főnököm. Mit tegyek? (beszélgetés)
Jó, tagadd. Attól még ő vagy.
Ó, dehogy nem! Tudod, a szóhasználat nagyon árulkodó. Már a nyitó hozzászólásoddal lebuktál.
Anonim írtam ki ezt a kérdést. Felesleges feltételezésekbe belemenni, úgysem lehet eltalálni ki írta ki.
Pedig egy másik fórumodban azt állítottad.
Ugy jön ide, hogy ezek szerint egy fél szavad sem igaz.
Nem vagyok az. Csak azt nem értem hogy jön ez ide.
Nem kell javítanod, abszolút baki 😝😝😝
Ne engedd, hogy hasson rád.
Nem a te számlád. Az ő számlája. Nem felelsz érte.
Nem.
Ha tanácsadónak vettek, fel, az a dolgod, hogy felmérd é szóvá tedd a problémákat.
Ha nem annak vettek fel, akkor nem ez a dolgod.
Felnőtt embert meg ne akarj nevelni, az ilyen szándék rokonoknál sem szokott sikerülni.
Ha kéred, küldök Grabovoj számot, ami segít.
Aura? Zárd le magad tőle.
Igen csak hatással van a mérgező aurája a tiedre. Nem lehet csak úgy kizárni. A frusztrációt meg hazaviszem és sajnos hatással van az emberi kapcsolataimra.
Ki nem banki dolgozó? Miről beszélsz?
Ne foglalkozz vele. Az én főnököm is pont ugyanilyen...Egyik füledbe be a másikon ki. Hagyd rá, nem a te hibád...Nekem a fizetésem karcsú, de dolgozni kell, nincs most az, hogy válogatni lehet a jó munka közül. Én is arra a pillanatra várok mikor találok egy megfelelő normális ceget.. de addig ez tökéletes. Inkabb nevetek a hazugságain, hogy csunyan mondva az anyat megbass.á két forintért.
Nem kell mindenkit szeretni. A munkáért, a pénzért dolgozol ott, nem azért, mert szeretni akarod.
Téged meg szerintem nem tanácsadónak vettek fel.
Ha kap hitelt, akkor nincs az a cég annyira eladósítva.
Nem válaszoltál: már nem baki dolgozó vagy?
Kezdj el gyűjtögetni, hogy legyen tartalékod, ha mégis továbblépnél innen.
Akkor fogd be a szád, és a kezed járjon. Egyébként meg igen, eladtad a lelkedet.
Tudod a számlákat ki kell fizetni, meg is kell élni.
És fele annyi fizetésért nem szívesen vált az ember.
Kicsit olyan mintha eladtam volna a lelkem.
Ha gyűlölőd akkor be sem kellett volna lépni. De kilépni is bármikor lehet.
Te tulajdonostárs vagy a vállalkozásban? Mi közöd hozzá, hogy milyen üzleteket köt, hogyan használja fel a bevételeit és milyen hiteleket vesz fel?
Végezd el a dolgod és annyi.
Nehogy már a nyúl vigye a puskát!
Még jó, hogy nem azzal vádol meg, hogy pletykálsz, és kibeszéled őt, meg a cég ügyeit.
A bevétellel nyilván gond van, eladósította a céget rendesen. A projektjei viszont profitálók de a profit nem az adósság törlesztésére használja hanem újra befekteti más projektekbe. Viszont nem elég a projektekhez a profit ezért újabb hiteleket kénytelen felvenni.
A főnök mindenkit gyűlöl mert szerinte mindenki lusta, hazug semmirekellő ember rajta kívül.
További ajánlott fórumok: