Gyömrőiek ide, beszélgessünk!!! (beszélgetés)
Van a Facebookon egy csoport,
amelynek a Gyömrő-Liget Lakóparkban lakók és az oda költözni szándékozók a tagjai.
Ott sok érdekes problémát megtárgyalnak.
Sziasztok!
Mi június végén költözünk Gyömrőre, az Apafi utcába. Háziorvos választással kapcsolatban érdeklődnék. Láttam, hogy van több felnőtt és gyermekorvos. Ki a legjobb, akihez érdemes lenne jelentkezni? Felnőtt orvos olyan érdekelne, aki rugalmas, pl. ha elfogy a gyermekápolási táppénz, akkor kiír magammal...
Érdekelne fodrász is, kihez lehetne eljárni, aki jól fest és vág.
Köszönöm előre is a tippeket, tanácsokat.
Sziasztok!
Nemsokára készen lesz a házunk a Liget lakóparkban és azt szeretném kérdezni, melyik szolgáltatónál lehet internet szolgáltatásra előfizetni? Egy gyömrői tájékoztatóban olvastam, hogy a szélessávú internet és a tv kábelek a földben vannak elvezetve a házakhoz.
Szia Eryka,
Mi is idén összel költözünk, már épül a ház :) Ti költöztök végül, vagy még nem biztos. Mi sem ismerünk szinte senkit, de nagyon tetszik a lakópark, nagyon csöndes. Alig várjuk már :)
Sziasztok!
Megpróbálkozom vele, hátha sikerül feléleszteni ezt a fórumot :) Párommal úgy tervezzük, hogy ha minden jól alakul idén beköltözünk a gyömrői Liget lakóparkba. Hétvégén körbenéztünk a környéken és első látásra beleszerettünk. Nagyon jó lenne olyanokkal beszélgetni akik szintén itt terveznek lakni vagy már esetleg be is költöztek. Kíváncsiak lennénk a véleményekre, jó/rossz tapasztalatokra, kivitelezővel kapcsolatos infókra, élményekre, szerettek-e ott lakni, egyszóval bármi jöhet ami a Liget lakóparkkal kapcsolatos :) Nagyon köszönjük előre is :)
Én hirtelen nem hiányolok semmit.
Mik a terveitek?
Sziasztok!
Mi is most tervezünk Gyömrő Liget lakóparkban építkezni. Aki már ott lakik tudna esetleg tapasztalatokat megosztani? Milyen a környezet? Láttuk nincs a parkban sem kisbolt, sem más üzlet. Nem tudja valaki esetleg milyen tervek vannak a lakóparkkal kapcsolatosán? A környék csendesnek tűnik,de bármilyen információt szívesen vennénk. Aki építkezett, volt esetleg valakinek negatív tapasztalata? Köszönöm
Sziasztok!
Tud valaki jó fogorvost Gyömrőn? Aki nem nagyon drága, de mégis minőségi munkát végez? Ezelőtt Pestre jártam fogorvoshoz, de sajnos a doktornő már nem dolgozik ott. Köszi!
Sziasztok!
Tervezzük,hogy hamarosan Gyömrőn fogunk építkezésbe kezdeni. :)
Valami infó a Gyömrő-liget lakóparkról? Kb mennyi idő alatt lehet beéérni BP-re csúcsforgalomban?
Közbiztonság milyen Gyömrőn?
Köszi előre is:)
Márciustól Gyömrőiek leszünk mi is.Most készül a kecónk. :)
Remélem hozzátok fordulhatok majd hogy mit és hol!?
Sziasztok!
Nem tudjátok van itt Gyömrőn baba-mama klub?
Van egy 8 hónapos leányzóm,és mivel nemrég óta lakunk Gyömrőn, így társaságot keresünk babás anyukákkal,akiknek kb ennyi idős gyerkőcük van :-)
Köszike mindenkinek előre is :-)
Sziasztok
Tud valaki kiadó családi házat Gyömrőn?
Privibe légyszi
Köszi!
Sziasztok
Tudtok esetleg Gyömrőn vagy környékén kismamatornát, jógát vagy hastáncot?
Köszi előre is
Sziasztok!!! :) Él még ez a fórum? Most költöztünk Gyömrőre. Valami infó a Weöres Sándor iskoláról, s az Arany oviról? Ide íratnám a gyerkőcöket. És függönyös boltot tud valaki valahol Gyömrőn!??
S szerettek itt élni?
Vonat gyakran késik 10 percnél többet, Pest felé?
Megbízható yerekre vigyázót tud valaki erre?
KÖSZI ELŐRE IS, AKI TUD SEGÍTENI!
Iskolák, óvodák viszonylag színvonalasak. De bölcsire ne nagyon számíts mert nagyon kevés férőhelyes. Közbiztonság én nagyon jónak mondanám, ritkán hallani betörésről, de azért lehet:-)
Pest: Keresztúr 30perc 31-esen, Köki max 45perc 4esen-elkerülőn ezek kb a legrosszabb esetek!!
Van egy mikka-makka játszóházunk, de mint anyuka úgy veszem észre hogy a játszótereket előnyben részesítjük! Babaúszás van de csak ősztől-télig ha jól emlékszem, de monoron (15km-re) van egy másik.
Én itt születtem, és nagyon szeretek itt élni, azt leszámítva hogy sok szórakozási lehetőség nem nagyon adódik.
Én a falusi részét, ezt nem tudom miért nem szeretem, és a mendei útat(ami összeköti a 31-est a 4-essel) nem szeretem mert nagyon forgalmas.
Összességében ennyi. De ha ide költöztök szólj nyugodtan segítek eligazodni.
Üdv: Erika
Sziasztok Gyömrőiek!
Mi most néztünk arra felé házakat.
Nagyon megtetszett a település.
Infóra lenne szükségem:
-Melyik az a része Gyömrőnek ahova nem szabad költözni (ha van ilyen)
-Milyen a közbiztonság?
-Iskolák, óvodák? ( két picivel költöznénk, így ez nagyon fontos)
- Mennyi idő alatt lehet bejutni Pestre onnan?
- Milyen a közlekedés csúcsidőben?
- Esetleg ilyenek hogy baba-mama klub, babaúszás, illetve hasonló kismamás elfoglaltságok....vannak?
- Szóval összeségében, milyen Gyömrőn lakni?
köszi mindenkinek
Bekka
miujsag gyomron, es kornyeken amugy? mar hianyzik :D
ti jol erzitek magatokat arrafele?
Na,Úriban csak 1x jártam,nem rég egy rendezvényen.Tényleg szép hely.Mielőtt vettük a házat a férjem kinézett több szép házat is ott,de én nem akartam buszozni még innen tovább,aztán végül itt ragadtunk,mert megtetszett ez a ház:)
De van 1-2 ismerősünk Úriból:)