Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gyógyszerkaland (beszélgetés)
nalunk kapni direkt a gyogyszereknek evgy muanyag dobozt ahova napi gyogyszereidet beteheted.
Az enyém is néha elgurul. Felveszem a padlóról jól megfújkálom és beteszem . Inkább az az idegesítő,ha a mosogatóba esik és elkezd oldódni a nedvessétől. Na azt már nem veszem be.
Na, az enyém most gurult el.
Főleg a barna D vitamin Bioextra. Kis pufi golyó.
Csak te hiányoztál az okosságoddal.
Még jó, hogy beismerted.Én ügyetlen, te béna.
Számold ki a különbséget.
Akkor el lehet képzelni, mit kínlódok egy 2mm-es tabletta felezésével! Hiába vettem "felezőt" a patikában.:((
Fokozottan figyelek,hogy a gyógyszer ne guruljon el.
Holott minden kiesik a kezemből,de erre nagyon ügyelek.
A kutyánk miatt.Nem lenne szerencsés,ha megenné a béta blokkolót.
"Biztos én vagyok az ügyetlen."
Igen, legalább van önkritikád.
Nem mondom, hogy sosem fordult még elő ilyen velem, de az tényleg az én rohanásom, bénaságom volt.
Én azért nem használok adagolót, mert nehéz kiszedni belőle a gyógyszer, gurul mind el. Persze, biztosan többféle adagoló van, az enyém nem jó.
Én többféle gyógyszert szedek,rá jöttem hogyan nem gurul el! Egy nagyobb cipős dobozba teszem,és fölötte nyomom ki a tablettákat.Tényleg elgurul.Egy héten egyszer töltöm fel a gyógyszer adagolót!
Vagy igen, vagy nem. Többféle gyógyszer van, nem mindegyikből egyszerű a kinyomás.
A levélből való kinyomáshoz elég az egyik kéz. A másik a levél alatt legyen, hogy oda érkezzen és ne guruljon el.
Igen, sokaknak el szokott gurulni a gyógyszerük.
Dehogynem? Ezek a gyógyszerek már csak ilyenek: repülnek, gurulnak. Nálam is előfordul.
Ne aggódj,,ez a kettő az egyben:)
Gyógyszer és sport.
Vagy próbáld direkt elpöccinteni,,tuti nem fog menni.
Próbáld meg egy kis tálka fölött kinyomni a tablettát, akkor nem gurul el.
Star Wars-i magaslatokat döntöget ez a sztori....
Onnan jutott eszedbe, de mi?
Onnan jutott eszembe, hogy ma reggel kinyomtam a tablettát a levélből és fogta magát, elgurult. De olyan gyorsan, nem tudtam utólérni.
Többször volt ilyen csak van amikor utólérem.
Van amelyik meg elrepül.
Biztos én vagyok az ügyetlen.
További ajánlott fórumok: