Gyógyfüvekből gyerekeknek (beszélgetés)
#baba #anya #egészség #táplálkozás #betegség #gyógyulás #terápia #tervezés #időzítés #kezelés #alternatív gyógyítás #gyógyítás
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyógyfüvekből gyerekeknek
5. ea9bff1b44
2008. máj. 28. 17:52
A kurkumának, amit sima boltokban is be tudsz szerezni őrölt változatban, nagyon jó étvágygerjesztő hatása van, és az ételnek is szép sárga színt ad. próbáld ki.
4. encike 2
2008. máj. 28. 13:43
Étvágytalannak mondhato a nagyobbik lányom. Esetleg erre vmilyen gyogynövény létezik?
Mikor kisebb volt alvásra én is adtam citromfü teát.
3. 8d17011552
2008. máj. 27. 09:57
Igen a természet adta lehetőségek sokszor jobbak és eredményesebbek mint a gyógyszerek amiknek a mellékhatásai akár halállal is végződhetnek.Tudom milyen jók hiszen nagymamám is sok gyógynövényt szed.Sokszor van a két lányomnál légúti megbetegedés mert a nagyobbik hazahozza az oviból és így egyszerre betegek.Ilyenkor viszem őket a doki nénihez és humán orvoslásban próbáljuk rendbehozni a kis szervezetüket,ami nagyon jó mert így nem kell a szteroidos antibiotikumokat szedni és az érteltelmetlen mellékhatás sem jön elő.
2. ea9bff1b44
2008. máj. 26. 08:14
Mi tényleg gyakran nyúlunk a gyógynövényekhez, most pl. citromfüvet vettem az erkélyre, mert nagyon finom teát szoktunk készíteni belőle. Még levendulát szeretnék beszerezni, hogy később legyen miből kis nyugtató illatpárnákat készíteni.
1. ea9bff1b44
2008. máj. 24. 11:03
Modern korunkban sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy bármilyen tünetet produkáljon is a gyerek, rögtön szaladunk, és valamilyen gyógyszert vásárolunk. Pedig még mindig léteznek olyan házi készítmények, melyek enyhébb esetekben kiválthatják a pasztillákat, vagy éppen hétvégén gyors segítséget nyújthatnak.
Ugrás a teljes írásra: Gyógyfüvekből gyerekeknek
Ugrás a teljes írásra: Gyógyfüvekből gyerekeknek
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Versek gyerekeknek
- Gyerekdalok. Tényleg szükségük van ilyenekre a gyerekeknek, egyáltalán szeretik őket?
- Miért tiltja az egyház a gyerekeknek Harry Potter filmeket illetve könyveket?
- 2-3 éves gyerekeknek tablet és ipad