Nálunk is mondják, húzogatni kell amíg enged. És nálunk is megszokott eljárás hogy a doki felrántja valamelyik státuszvizsgálaton. Én még eddig nem engedtem. A gyereket semmiben nem akadályozza, most pár hónapja (már 5 éves) egy részen elkezdett felválni. Minden este megmozgatjuk, megmossuk. És bízunk benne hogy nem lesz gond, szépen kialakul majd.
Köszönöm szépen. Be fogom szerezni ezt a krémet. Igazság szerint felénk ez az eljárás úgymond, hogy húzogatni kell a bőrt. Védőnők és gyermekorvosok is ezt mondják és csinálják sajnos.
Addig is míg sikerül eljutnotok orvoshoz, próbáld ki a tetrán kenőcsöt. Kend be a bőr alatt is. Naponta kétszer kenheted. Nálunk fütyire kifejezetten ezt ajánlják gyulladás esetén. Recept nélkül kapható. Kamillázni is szokták, de az nektek lehet hogy kevés lesz most. Kegyetlen a gyermekorvosotok, pont az ilyen durva beavatkozásokból lehet később a valódi fitymaszűkület.
Már 2 hete kenjük betadinnal, meg antibiotikumost krémmel se semmi javulás. Igazából nem is a letapadás miatt aggódom, hanem, hogy csúnyán be van gyulladva és be is van repedve:(
Most azt mondja a védőnénink, hogy vigyük el a helyi felnőtt urológushoz.
Én lehet hogy rosszul gondolom, de 14 hónaposan szerintem nem gond ha le van tapadva. Majd az idő megoldja. Én még mindig nem engedtem felrántani a fiamnak, magától is szépen alakul. Ha begyullad egy kicsit, mert ez a spontán felválás velejárója is, tetrán kenőccsel kenjük pár napig, az szépen helyreteszi. Jobbulást a kisfiadnak!
14 hónapos kisfiamnak le van tapadva a bőr a kukacán. Már próbálta az orvosunk felhúzni a bőrt, de elég csúnyán néz ki. Be van gyulladva és hiába kenegedet a felírt kenőccsel, nem javul. Nagyon aggódom érte és szeretném el vinni egy olyan orvoshoz akinek ez a szakterülete. Szegeden ismertek kiváló gyermekurológust?