Gyermekkorom karácsonya 1959 (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyermekkorom karácsonya 1959
Meg hitt,az elmúlást eszembe juttató cikkedet jó volt olvsni.Kicsit összeszorúlt a szivem a régi karácsonyok emlékére.
Köszönöm az élményt.
Bzsmama
Köszönöm a cikket.Sajnos az ember,belefeledkezik,hogy tényleg miről is szól az igazi karácsony.Én tapasztalatból mondom,hogy a mai gyerköcök,már tényleg el vannak halmozva játékokkal.Sajna mi is ezt a hibát elkövettük a férjemmel(2,és egy 3 és fél éves gyerköcünk van),így idén egy társasjátékot kapnak.Amivel négyen,együtt tudunk játszani.Persze a mamák elhalmozzák ugyanúgy őket.:))
Boldog karányonyt kívánok énis!!!!!!
Mivel egy korosztályba tartozunk, nekem is hasonló élményeim vannak abból az időből. A nagy család, a szegénység abban az időben nem tette lehetővé, hogy halomba legyenek a játékok, mint mostanában, így a karácsony volt az az ünnep, amikor kaptunk valami ajándékot. Ezek bizony emlékezetesek lesznek számunkra, nem úgy a mostani gyereknek.
Békés, boldog ünnepeket kívánok!
Nagyon jó cikk, csodás téma :)
Nekem mégis potyognak a könnyeim, mert amikor én karácsonyra megkaptam szívem vágyát(egy varrógépet,9éves voltam),előtte nap temettük el imádott nagymamámat.
Szeretem a karácsonyt, izgatottan várom, hogy a gyerekeimnek sikerült-e eltalálni azt, amit szerettek volna-de ajándékot nem szeretek kapni azóta.
Nagyon jó volt olvasni, köszönöm az élményt!
Én a nagypapámtól kaptam a Kati babámat 30 éve, most a kétéves kislányom találja meg majd a fa alatt (Édesanyám megőrizte). Katit kisúroljuk, új ruhát kap és remélem, neki is akkora örömöt szerez majd, mint nekem. Kár, hogy a nagypapám ezt már nem láthatja...
Hű,könnyeket csaltál a szemembe:-))
Pedig öröm volt olvasni soraidat és gratulálok neked és remélem meg is nyered ezt a versenyt.
A szeretet csak ömlött rám éteren keresztül.
Nagyon szép karácsonyt kívánok neked és családodnak és köszike az élményt amit itt megosztottál velem,velünk akik elolvasták a cikked!
Az első baba a fa alatt felejthetetlen élmény. Nekem is Jézuska hozta Nagybátyám közreműködésével és Marika lett a neve. Még jött sok-sok baba, de ő a kedvenc maradt.
Nagyon szép írás , szívet melengető.
Nagyon szép lehetett! Köszönöm,hogy megosztottad velünk. Bárcsak többen tennék! Nagyon szeretek régi,békés karácsonyokról olvasni!:))
Áldott,és boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Neked,és a családodnak!
Csodaszép, életre szóló ajándékot kaptál a szülőktől...!
Biztosan neked is sikerült továbbadni sok mindent azokból az értékekből, amit Te kaptál.
Boldog Karácsonyt kívánok!
Ja és cikk remek!!
Ezt tényleg nagyon jó volt olvasni, húsz éves leányzó vagyok, még meg is könnyeztem a dolgot :)
Maguknak is békés boldog karácsonyt kívánok :)
Ugrás a teljes írásra: Gyermekkorom karácsonya 1959
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?