Gyerkőcök otthon egyedül :) (beszélgetés)
Bp-en lakunk:))
igen, jövő nyáron már szeretném, ha menne táborba nélkülünk a nagylány. Idén is úgy volt, h fog menni, aztán mégsem ment, mert nem úgy jöttek össze a barátok sajnos :((
Én gyermekem 8 múlt...kényszerből egyedül jár haza...
de csak a napközi ügyelet végén 5 kor...
szörnyű, de muszály, hogy legyen bizalmam benne, megbeszéltük, ahogy hazaér, hív hogy én hol vagyok...
Eddig nem volt gond...
Akkor már csak a cserenyaralás jut eszembe,mint ötlet,te nyaraltatsz magatoknál egy kisgyereket és cserébe ő is megy valakihez nyaralni.Persze csak ha elmarad már nélkületek!
Merre laktok?
az én részemről senki nincs aki segítsen, a szüleim meghaltak :(( anyósomék pedig dolgoznak
:(( napközis táborban volt idén a kislányom a barátnőivel 3 héten keresztül, azt élvezték nagyon :) aztán voltunk együtt nyaralni, ill. én 4 hétig hála istennek nem dolgozom nyáron, leállás van a munkahelyemen, de még így is vannak holt időszakok sajnos.. nagyon nehéz segítség nélkül :((
Miután megkérdeztelek megnéztem a képeidet és a naplódat,igy láttam,hogy egyidősek a gyerekeink.
Nem egyszerű megoldani,de remélem találsz megoldást.Nagyik nem tudnak segiteni,esetleg tábor nem jöhet szóba-bár az eléggé drága,és ha felválltva mentek szabira az nem jó,de már 4 hétig van ki vigyázzon a gyerekre?!
Nagyon ügyes legény,4 évesen mikor még nem is ért le a lába a 167-os bicajról már levetette a pótkereket és csak a lejtős kocsibeállón tudott felszállni,de már ment a nagybicajjal.
Imád kerékpározni,most kapott a mamától egy 24-es bicót,mert 3 és fél km-re van a suli a 20 as bicajjal kicsit lassan ment.De most könnyebb.
Először távolról néztem,hogy mit csinál,de nagyon jól vette az akadályokat!"Átment a vizsgán",szóval mehet egyedül!
Szerncsére a mami itthon tud rá vigyázni!
Mekkorák a gyerekek?Mi csináltuk azt a nyáron,hogy ma én vigyázztam egy pár gyerkre,holnap egy másik anyuka,aztán meg mégegy!
Mégez a legolcsóbb megoldás!
hát ez akkor nem lehet egyszerű, de úgy látszik a kisfiad ügyes nagyfiú :))
én a nyári hosszú szünet miatt vetettem fel a témát, mert egyszerűen már alig bírjuk megoldani a gyerek felügyeletét, mivel nincs segítségünk és dolgozunk :(((
az én kisfiam még csak 8 éves,de kényszerből egyedül jár suliba,bicajjal,mert én dolgozom,egyedül nevelem és más megoldás nem volt.De itton azért nincs egyedül,a mama -aki mozgáskorlátozott van vele!
Csak kis időre,max 10 percre volt egyedül a lakásban amig a kisboltba átmentünk a sarokra!
Viszont nagyon jól ismeri a közlekedési szabályokat és lámpás kereszteződésnél megy át a főúton.Busszal még nem mertem egyedül elengdni,még gyakorolunk a télig,de az is menni fog majd remélem!
és ismerlek valahonnan!valami cikkből
És ez egy nagyon jó fórum mert én nagyon kíváncsi vagyok ebben a témában hogyan gondolkoznak az emberek
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy ti hány éves korától hagytátok otthon egyedül először a gyerkőceiteket pár órára?