Gyerekkorom óta szeretnék motorozni, de félek is tőle. 😒 (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Imádtam egész életemben a motort. A nagymotorommal kétszer is voltunk a Jugó tengerparton és napi használatban volt
Ma már az izületek miatt nem tudom használni, eljött az idő az eladásra, de a lelkem még nem engedi, 70 éves, felújitva a szobában áll
Kétüteműekre mindig "köpködtem", de néha most egy Simsont hajtok, de az is nyűgös már :(
Csodálatos dolog fiatalon
Én meg már nem bánom ,hogy a férjem eladta a Harley -át.
Jobb ez így .
Pontosan így vagyok vele én is.
Félek tőle.
De igen, jó volt, mert fiatalok voltunk, mert szabadok voltunk, kötetlen volt az utazásunk, sok szép helyre eljutottunk, mert nem volt más.
DE kényelmetlen volt órákig ülni rajta hidegben, melegben, esőben, csomagokkal körbevéve.
Nem cserélném el az autót motorra, mert a kényelem és biztonság többet ér, mint a kaland (legalábbis ebben a korban) Kb. 6 évig motoroztunk.
Én kipróbáltam, de nem ment, még megtartani is nehéz volt azt a böhöm nagy motort.
Kismotort viszont hajtottam, amíg nem terültem vele akkorát, mint a nagykabát.
Eppensegel most sem lenne rossz egy ketkereku valami ... ( nem liba kergetö ) plane imadok halaszni es ugy könnyeb lenne eljutni meg jobb helyekre hol az ember zavartalanul elvan . Soha nem tudnek ugy lenni a vizmellet hogy minden fele barom azonositast meg a mereg tudja mitt nem követelnek ... itt minden fri ... akarcsak Canadaban .
Csak varom hogy meg picit meleg legyen es akkor csak kint a viznel talalom meg magam .
igy most csak van egy kis sport kocsi elvisz ahova kell ..
Nem is de ! alacsony es könnyu a manövere .
Anno a regi szep idögben a havarem egy Jawa perak agyidös volt velem 1952 gyartasu majdnem uj kiszuperaltan a csech militer raktarbol . ket ullesu en imadtam !!!
Mi voltunk anno szlovakai Smalosok - az volt a sisakon !
Asztan jöttek a muszkak ...
Alig voltam 15 eves Jawa - 350 perakot hajtottam , utana Norton 500 es vegul Indian az jött be nagyon jol mivel az anatomiamhoz volt passzolva .
Sok szerencset !
Nekem jutott bőven motoros élmény (50 évvel ez előtt)
Udvarlómnak, aki a férjem lett, volt motorja, MZ. Apukámnak meg egy 250-es Pannóniája, amit mi is használtunk.
Sok éven át motoroztunk, bejártuk az országot. Jártunk a Magas Tátrában és a 3 hetes erdélyi nászutunkra is motorral mentünk.
A szülőkhöz is motorral jártunk, ez 170 km-es távolság volt.
Örültünk, hogy függetlenek, szabadok vagyunk, de folyamatosan arról ábrándoztunk, hogy vajon lesz-e nekünk valaha is autónk és ha igen, az milyen jó lesz.
Ha nemlennél anonim, megbeszelhettük volna,
Én vinnélek pár kört, van négykerekű, Quad is, azzal először...
További ajánlott fórumok:
- Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? - És mi lett belőled?
- Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már?
- Mai gyerekek kontra mi gyerekkorunk
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Akik imádnak motorozni!
- Egy fiatal nő kezdeményezheti a tegeződést egy idősebb férfi felé, akit gyerekkora óta ismer,de már ciki a csókolom?