Gyereket szeretnék (beszélgetés)
Legyen!
Ámen :)
Azért zavaros nekünk, mert tulajdonképpen ők sem tudják megindokolni.
Remélem, sikerül összejönnie a múlt heti hölggyel.
Nem írta, hogy nem az övé. Szeretne gyereket.
Az nem világos, hogy heteroszexuálisként ezt miért ily módon képzeli el, hiszen ha van társa, de nem sikerült baba, fogadhatnának örökbe, mindenféle távkapcsolat nélkül. Igaz, az vér szerint nem övé...
Értem én is,semmi gond :)
Hasonlóan vélekedem :-)
Nekem is ez jutott eszembe a múlt hétről.:)
Itt bóklásznak a fórumon, de nem taláják egymást?
Vagy ugyan az a reg, csak most férfi ruhát öltött?
Mivel azt írta,hogy nem feltétlen akar szexuális kapcsolatot az anyukával,így meglévő gyermekre gondolom!
Mert anélkül nem igen lehetne Apuka :-)
A fórumra érti,ami be lett linkelve....
Normális ember ilyet nem ír!
Akkor elmondom neked,hogy én is elváltam egyedül nevelem a kislányomat,de Apuka minden hétvégén viszi és nem kevés pénzzel támogatja,imádja a lányunkat.
Szerinted bele menne,hogy helyette "másik" apuka jöjjön a képbe? Egy meglévő édesapával rendelkező gyermeket nem lehet magadra "ruházni" mert nem a tied!
Érted már?
Mióta Jason Statham fejbe rúgott egy cápát, azóta nem láttam ekkora baromságot, már ne is haragudj :D
Ti pasik, mindig azt hiszitek, van könnyebb út, majd békességben elnevelgetitek felváltva etc... nah, akkor Te még nem láttál gyereket :D
Azért ez nem ilyen egyszerű,ahogyan gondolod!
Nyilván ahol van egy gyermek ott van Apa is,még ha elváltak is,de jogilag ott van,főleg ha fizeti a tartásdíjat és tartja a kapcsolatot a gyermekkel és anyukával!
Ez nehéz menet lesz,főleg jogilag....
Nem hallottam ilyenről.
Kívánom találd meg a megfelelő társszülőt.