Gyerek mellé milyen kutyát? (tudásbázis)
12. Erzsike29
2011. jún. 16. 18:58
Berni pásztor. Három pici gyerek mellett van, nyúzzák, lovagolnak rajta, stb, ha megunja csak otthagyja őket. Nagyon békés, soha nem lehet kihozni a sodrából!
11. amacska
2011. máj. 2. 10:05
golden retriever
10. pteri (válaszként erre: 1. - Sutoczkine)
2011. máj. 2. 09:35
Nálunk vizsla van a mamánál. Nem túl nagy, szereti a gyerekeket, csak a gyerek retteg tőle, mert neki nagynak tűnik. Most azt mondja, nekünk picike kutyánk legyen, ami sose nő meg. Az meg nem túl riasztó a betörőknek. Sok helyen kamera van felszerelve, meg risztó doboz jól látható helyen.
9. sutoczkine
2011. máj. 2. 09:27
Én se szeretném igazán. Mi nem vagyunk túl nagy kutyabarátok és próbálom is lebeszélni róla. Lehet, hogy inkább egy riasztóra próbálom rábeszélni :-) Azt tuti nem kell fésülni, etetni sétáltatni, meg egyebek :-)
2011. máj. 2. 09:23
szia:)szerintem inkább ne tartson kutyát:) ahogy leírtad őt..nem nagyon szeretné egyiket sem..gyerek mellé amúgy vizslát ír szettert vagy boxert..
7. sutoczkine
2011. máj. 2. 09:06
Nekünk olyan kutya kellene ami jól megvan kint is, mert biztos, hogy nem engedné be a lakásba. Azt az elvet vallja, hogy kutyának, macskának kint a helye. Nem nagyon szereti a kutyákat. Vagyis jó, ha van csak ne kelljen fésülgetni, sétáltatni. A lényeg, hogy jelezzen, ha idegen jön és ne engedjen be idegen macskákat se. Egy három és fél lábú macskát kéne csak elfogadnia. Van ilyen kutya egyáltalán???
6. evike6565
2011. máj. 1. 10:32
Szia!
Nekünk törpe spicc van.Nagyon mókás,játékos,családcentrikus kutyus,mindenki imádja,és nagyon "türelmes" a gyerekekkel.
A baj az,hogy ez a fajta inkább lakásba való,szerintem.Én nem raknám ki....nálunk teljes jogú családtag a kutya:-)
5. ee8583e1f3 (válaszként erre: 4. - Sutoczkine)
2011. máj. 1. 09:18
Szívesen!:-)
4. sutoczkine
2011. máj. 1. 09:18
Köszi, majd megnézem este :-)
3. ee8583e1f3
2011. máj. 1. 09:17
2. sutoczkine
2011. máj. 1. 09:05
Sziasztok!
Anyu szeretne kutyát kertes házba. Mi ugyan nem ott lakunk, de a fiam sokat van ott, ő most két és fél éves. Olyan kutyát szeretnénk ami a lehető legbiztonságosabb, de azért nem túl kis termetű. A tacskó félék kizárva.
1. sutoczkine
2011. máj. 1. 09:02
Gyerek mellé milyen kutyát?
További ajánlott fórumok:
- A kutya megharapta a gyereket, a gazdi meg agyonverte a kutyát....
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?
- Milyen fajta kutyát vegyek 10 éves gyerek mellé?
- Miért nem ajánlott kisgyerek mellé kiskutyát venni?
- Milyen kutyát ajánlanátok kisgyerekek mellé?
- Német juhász vagy labrador (nem golden) retriver kutyát ajánlotok házhoz, kis gyerekekhez? Őrzésre is kellene, de gyerekek mellé is családba