Gyere, beszélgessünk a magyaROCKról!:) (beszélgetés)
Jön valaki innen november 14.-én a Wisdom koncertre? Találkozót szervezünk hogy a buli előtt egy jót dumálhassunk közösen egy-két sör társaságában. Utána meg közösen mennénk a koncertre.
Aki nem tudja miről lenne szó, itt a linkje: www.wisdom.hu
A húgom is megszállott "rocker"..-.-":D
-Ilyeneket hallgat/magyar bandák/: Road, Depresszió, Holtidő, Insane, Gazdálkodj okosan!, Tankcsapda, Endemik, Hypocrite, Kárpátia, Hunnia, stb..
-Ilyeneket hallgat/külföldi zenekarok/: Marilyn Manson, Rammstein, SlipKnot, Korn, AC/DC, Metallica, The 69 eyes, Kittie, stb...
Megláttam ezt a fórumot, közben ittvan hugom is. Ő mondta hogy írjak bele..x) De amúgy vannak jó magyar rock számok!!:) De maradok a saját stílusomnál..:)
Sziasztok!
A magyar rock igényes és szuper!Pl P:Box,Hobo-Vadászat,maiak közül a Tankcsapda...
Ha belegondolok,h mennyi koncerten voltam már,s mostanában a fiammal,aki szintén ilyen beállítottságú lett.Talán van benne nekem is érdemem..:)
Sziasztok. Csatlakozom hozzátok én is.
Mostanában a Dinamit: Tinédzserdal-t imádom. Ami még a nagy kedvenc: Karthago.
A Hobo-tól tényleg jó a Vadászat c. kazi. :-)
Szeretem!De én föleg a régieket,Lgt,Dnamit,Skorpió,
Edda,Lord,Hungária,stb,!A külföldiek közül,Deep Purple,Skorpions,Queen,Styx,Bon Jovi,Iron Maiden,Led Zeppelin,meg még rengeteg.De a legkedvesebb a Queen,és a Skorpions,Bon Jovi.Azt ne kérdezzétek hogy mennyi lemezem meg kazim van,NAGYON SOK.Egyébbként minden fajta zenét szeretek,és állandóan szól a zene.
MISSIÓ:Föld királya,Átkozott világ,Remény,Üres az életem,Sors,Üres az életem,Ő tudja mégis,Koldus
Ezek közül talán?
A No Thanks-et nem ismerem,így nem tudok véleményt mondani róluk.:DDDD
Missió-a nevük ismerôs,de most nem ugrik be,hogy mit játszanak.Utánanézek!
Imádom! Edda, Tankcsapda, Bikini, Hooligans....
Hobonak a vadászat lemeze! Nem lehet megunni!
Ez A zene számomra.
Vitathatatlan!!!!!!!!!!!!!!
Most is az Utolsó h..koncert megy a Tv-ben,a fiam kedvéért,(most épp az egyik kedvenc számom:Táncolj a ..)
Előre elnézést kérek!
A No Thanks/Tokio Hotel együttesekre szavakat sem találok :PPPPP
Hooligans:Szerintem maguk sem tudják milyen stílust képviselnek!Anyukámnak tetszenek,de én hiába erőlködöm,nem bírom végignézni.
Mégecccer bocs!
Előszó:A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN!
Bizony a Republic,Edda,Pokolgép,Omen,Ossian,Sing-Sing,Sex Action,Moby Dick....Minnél régebbi annál jobb!!!
És persze:"A lord legyen veled!"
További ajánlott fórumok:
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Akik gyerek mellett tanulnak szakmát 2010-ben, beszélgessünk
- 2012.célom egy baba:) ha neked is gyere beszélgessünk vágyainkról....várlak!
- Gonosz az anyósom, ha a tied is..gyere beszélgessünk erről..
- Szegény vagy? Gyere beszélgessünk adjunk egymásnak tanácsot ötleteket!!!
- Ha nemrég estél át komoly műtéten, ami lelkileg összezavart, vagy bármi olyan történt veled, ami mint nőt összezavart, gyere és beszélgessün