Görkori, görkorcsolya (beszélgetés)
8. sunshine24 (válaszként erre: 6. - Ancika22)
2010. júl. 19. 14:43
Két legismertebb aukciós oldalon biztosan találsz. Ha kinéztél valamit, küldd el priviben a linkjét, szívesen segítek a választásban.
7. ancika22
2010. júl. 19. 10:28
kérdőjel. :) az lemaradt
6. ancika22
2010. júl. 19. 10:27
nem nem. nem tescosra gondoltam, mert a lábam már úgysem nő. és használtat neten, vagy hol lehet csekkolni
5. sunshine24
2010. júl. 19. 10:24
14 éve görkorizom, így van némi tapasztalatom a témában. Azt én véleményem az, hogy nem érdemes olcsó szart venni. A jobb korik 20 ezer körül kezdődnek, de nem is fél évig bírják /nekem az első korim még mindig szépen gurul, pedig már 14 éves/. Márkák: k2, rollerblade, roces, ezek mind jók. Ha nem vagy biztos benne, hogy ez a te sportod, akkor vegyél inkább márkás használtat, de gagyi Tescosat semmiképp. Az csak az ember kedvét veszi el.
4. 204b456479
2010. júl. 19. 10:08
Szia! mindenképpen gumikerekeset vegyél, jobban tapad, biztonságosabb (már amennyire a görkori biztonságos tud lenni:)), strapabíróbb, és nem olyan hangos, mint a műanyag.
3. lackó-zsanett (válaszként erre: 1. - Ancika22)
2010. júl. 19. 10:05
Szia!
Én tavaly Húsvétra vettem az öcsémnek görkorit a Lidl-ben. Térd-, könyök-, és csuklóvédővel együtt (szettben volt kapható) volt 7 990 Ft!
Három számmal növelhető a mérete így később is jó lesz neki.
De a Tesco-ban is valóban jókat lehet kapni.
Egyébként bármelyik nagyobb bevásárlóközpontban tudsz venni.
2. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 1. - Ancika22)
2010. júl. 19. 10:02
Szia!!!
Tescóban van,ami szerintem elég jó!A lányomnak most vettünk,és elég jól bírja!!!:-))10.000-ért már kapsz!
1. ancika22
2010. júl. 19. 10:00
Szeretnék venni egy korit, de nem tudom, hogy melyik márka a jó, vagy hogy egyáltalán hol lehet venni. Rendelés is belefér.
Ja és nem szeretnék ilyen 20-30ezreket költeni rá. Mondjuk 10re gondoltam maximum. Csak hobbiból elkorizgatnék, de azért legalább fél évig bírja már. Utána úgysem lesz olyan nagy pöri.. főleg télen :DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Egyedül meg lehet tanulni görkorcsolyázni?Vagy keressek oktatót?
- Korcsolya vagy görkorcsolya - melyiket jobb először megtanulni?
- Mennyi idő alatt, mennyit fogyhatok az Atkins-el, ha mellette mindennap 30-40percet görkorcsolnyázok?
- Lehet a görkorcsolyához másik kerekeket venni(a műanyag vagy a gumi kerék a jobb?)? Ha igen akkor hol? :)
- Milyen görkorcsolyát vegyek?
- Kinek mi a véleménye a görkorcsolyázásról?