Gombalevesem recept

Elkészítési idő 25 perc

A Gombalevesem hozzávalói:
1/2 kg gomba, aproszemu
Olaj
Liszt
Pirospaprika
Tejszin
Tojas
So
Bors
Huslevesle
Petrezselyem


A Gombalevesem elkészítési módja:
Pici olajon megfuttatjuk a gombaszeleteket, majd pici lisztet szorunk ra, pirospaprikat es felontjuk husleveslevel. Sozzuk, borsozzuk, picit hagyjuk puhulni. Husleveslevel felontjuk /viz es kocka. Bele az apritott petrezselyem es a hazilag osszeallitott galuskat beleszaggatjuk kiskanallal (so, liszt, tojas)


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gombalevesem elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook