Gofrisütőt milyet érdemes venni, hány wattosat, ami gyorsan süt? (beszélgetős fórum)
Koszi.
Sokan dicsertek egy faces csoportban a Rossman sajat markasat. 1200 w os, es 6200 ft. Arra esett a valasztasom.
Tudom, hogy attol nem sut még gyorsabban, ha tobbfunkcios..
Csak erdeklodtem.. kinek milyen valik be.
Ez az, ha jol latom, 1200 W. A mienk mar vagy 4 eves; nem emlekszem, mennyi szokott lenni a lidlben, mikor epp van.
Hany wattos?
Mennyi volt?
Attól hogy többfunkciós, még nem fog gyorsabban sütni.
Mondjuk értelemszerűen ami egyszerre többet süt, azzal gyorsabban haladsz, már ha nem ugyanakkora a méret, csak több darabra osztja :)
A jó gofrisütőért, ami már inkább ipari, azért már nem 10-15 ezret kell fizetni, nagyobb is, csak akor éri meg, ha tényleg valaki rengeteget használja...
A darabszámnál gondolj arra, hány embernek kell. Nekünk melegszendvics sütőből négyes van, de sokszor még az is kevés, mert sok az egyszerre éhes gyerek. :)
Gofrisütőből nekem még nem volt olyan, ami bevált volna, mondjuk nem voltak drágák, viszont vacakok, takaríthatatlanok. Már csak olyat vennék, amiből ki lehet venni a fém részt és be lehet tenni a mosogatógépbe.
Egyszer néztem ezeket a cserélhető betétes sütőket, ha a szendvicssütő egyszer bemondja az unalmast, lehet én is olyat veszek, mert szerintem azok mosogatógépben is tisztíthatók.
Nekem Orion 750 w os van, de iszonyu lassu.
Erdemes tobbfunkciosat venni?Lattam grillezos, szendvicssutos gofrisutot is.
Elony ha 4 db ot sut, nem egyet vagy kettot egyszerre?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra..
- Gofri recept, ami nem folyik ki a gofrisütőből
- Szendvicssütőben gofri, vagy gofrisütőben szendvics?
- Tapasztalatok gofrisütővel
- MPM S-633G gofrisütő vélemények? Vagy hasonlót ajánlanátok ebben az árban és négyzet formában?