Gansendorf Safari Park - nyitva van vagy tényleg bezárt? (tudásbázis)
Szia!
A park anno valóban bezárt. Én még 2007-ben írtam a honlapjukon talált mailcímre, hogy erről megbizonyosodjam, és akkor azt a választ kaptam, hogy 2009-re tervezik, hogy újra megnyitják a parkot. A honlapon még mindig ez az info van fenn ( [link] de arról sajnos nem látok hírt, hogy valóban megnyitott volna. Talán a válság miatt nem volt rá pénz. Amúgy nem csőd volt a bezárás oka, hanem hogy a helyiek panaszkodtak, hogy nagy a zaj, és elrendelték, hogy be kell zárni. Viszont 2007-ben aláírtak velük valami megegyzést, hogy bizonyos feltételek (pl nem lehet kocsival közlekedni a parkon belül, csak gyalog) mellett újra megnyithatja kapuit a park . Majd írok megint ennek az emberkének, hogy küldjön helyzetjelentést:)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Szia,én azt olvastam a neten a Park honlapján,hogy bezárták:(
Pedig mi is készültünk oda.
Szia!
Nem akarok hülyeséget írni, de úgy tudom, hogy maga a park megvan még, de nem fogadnak látogatókat, mert talán csődbe ment (??).
A lényeg h nem tudsz bejutni. :(
Sziasztok!
Valaki tudna nekem pontos infót adni arról ,hogy a gansendorfi Safari Park nyitva van -e vagy tényleg bezárt?Neten nem nagyon találok róla pontos infót,legtöbb helyen azt írják,hogy bezárt,de ezeket régebbi dátummal írják.
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- Győrben vasárnap is tényleg nyitva van a Táncsics Cipőbolt (10-12 között)?