Friss zöldséges spagetti recept
Kalóriaszegény
Zsírszegény
510 kcal
1 db kis cukkíni
1 db sárgarépa
1 kis paradicsom
fél piros húsú paprika
fél sárga húsú paprika
1 zellerszár
1 gerezd fokhagyma
13 dkg spagetti
1 evőkanál olívaolaj
1 kávéskanál szárított rozmaring
A Friss zöldséges spagetti elkészítési módja:
A zöldségeket megtisztítjuk és megmossuk. A cukkínit és a sárgarépát julienne-re (gyufaszál nagyságú metéltre), a paradicsomot gerezdekre, a paprikát csíkokra, a zellerszárat karikákra vágjuk. A tésztát kifőzzük, leszűrjük. Az olíva olajat felforrósítjuk, beletesszük a fokhagymát, a rozmaringot, és megpirítjuk. Néhány kanál, főző lével felhígítjuk a rozmaringos olajat, megsózzuk, megborsozzuk, kivesszük belőle a fokhagymát, és ráöntjük a tésztára. A tetejére halmozzuk a zöldségeket és tálaljuk.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: pingumaci, 2008. júl. 13. 13:16
A friss zöldséges spagetti elkészítési módja és hozzávalói.