Forralt vörös áfonyás tea recept

2 teafilter
1 bögre forró víz
1.5 liter vörösáfonya-lé
egyharmad bögre cukor
fél bögre aszalt vörös áfonya
1 citrom karikákra vágva
4 fahéjrúd
6 egész szegfűszeg
A Forralt vörös áfonyás tea elkészítési módja:
Tegyük a teafiltert egy lábosba. Öntsük rá a vizet, fedjük le és hagyjuk állni 5 percig. Vegyük ki a filtereket, keverjük a teához az áfonya levet, cukrot, az áfonyát a citromkarikákat, fahéjrudat és a szegfűszeget. Fedjük le és főzzük 10 percig. Vegyük ki a citromkarikákat, fahéjrudat és szegfűszeget, töltsük poharakba, díszítsük fahéjruddal és citromkarikával.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. febr. 4. 23:06
A forralt vörös áfonyás tea elkészítési módja és hozzávalói.