Forever Lite Ultra Ismeri valaki? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szeretnék 4, 5 kilótól megszabadulni. Kb csak ennyi felesleg van rajtam és a forever lite ultra porra gondoltam+testmozgás.Tapasztalatok, vélemények róla?
2 éve már van új összetételű amoniteines lite por is, ez kifejezetten testtömeg-csökkentés céljára fejlesztették ki. Sokkal kevesebb a szénhidrát tartalma mint a régiben. Erről vélemény?
1 doboz kb mennyi ideig tartott ki nektek ha napi 2x pl. a reggelit és a vacsorát váltottátok ki vele?
Kedves Fórumozók!
Észrevettétek, hogy itt szinte mindenki kismama és szoptat? Nem lehet esetleg ,hogy ebből kifolyólag olvadnak a kilók + a szervezet kezdi visszaállítani saját egyensúlyát, és nem pedig a szuper portól?
Próbára tettem, a napi tápanyagot csakis ezzel fedeztem egy doboz erejéig. A súlyom meg sem moccant. Ja! de nem szoptatok.
Sziasztok!
Melyik a jobb? csoki vagy a vanilía?és jobb mint a sima lite?
csacsa-Probáld meg 2-szer inni-meg akármilyen fogyokurát csinál az ember az utolsó kilók mennek le a legnehezebben.
Max ha a hétvégét nem tudod tartani akkor egyél kevesebbet.
momoka-akkor neked már nincs olyan sok hátra!!!
Eddig 6 kilot adtam le azzal hogy csak este iszom a port. Szoval szerintem nem karbantartas lehet igy. Ugy olvastam hogy igy lassabban mennek le a kilok csak annyi a kulombseg. Bevallom mar most jobban erzem maga. Bar meg ugy 5-ot le kellene adnom es akkor mar tenyleg jo formaban lennek :D
Lehet kiprobalom hogy reggel este iszom. Bar szerinted az gond hogy ezt hetvegen nem tudom tartani?
igen lehet inni a teát szoptatás ,terhesség alatt is,én nagyon szeretem ízesítés nélkül iszom,mert a gyógynövények finoman beédesítik és nagyon kicsi calóriát tartalmaz.
nálam a kitűzött cél 70kg.
csacsa-ha csak este iszod az szintentartás ha jól tudom tehát akkor nagy csodára ne számíts!!!
Sokan ha elérik a kitűzött célt továbbra is isszák,de már csak este-ezt hívják szintentartásnak hogy ne hízzanak vissza.
Probáld meg a reggelit és a vacsidat is kiváltani vele!
Nem igen ismerem a forever termékeit-annak a teáját iszod?Mert mikor terhességem végén vízes volt a lábam a védőnő ajánlgatott egy terméket.De ha vízhajtó lehet inni szoptatás alatt?Bár én akkor azért nem kezdtem el,mert nem vagyok nagy teaivó-kb.fél éve ittam utoljára:D
Én csokissat iszok olyan kikeverve mint egy lájtos kakaó ital-és iható.
De a h.betüs shaknél is tudom lehetett kikeverni gyümilével,joghurttal...-de ez így már több caloria-gondolom én.
Na akkor majdnem egy súlyba vagyok veled-én még picit több.Neked mi a kitűzött célod?
Én forgalmazó vagyok a Forevernél és a csoportban sokan elkezdték a fogyókúrás-programot,azt gondoltam miért is ne én is kipróbálom.július 15-én kezdtem 81kg-ról most vagyok 75kg.
én is hasonlóan csinálom mint te,kell a sok folyadék.én a shaket a teánkkal kavarom ki,így mivel az fahéjas és a por meg vaníliás nagyon jó az összhatás.plussz a tea vízhajtó is és itatja magát így gyerekjáték a folyadékpótlás.
Te mióta iszod és mennyit sikerült fogynod?
Sokan azért nem fogynak mert teljessen rosszul csinállják.Én mikor a her....-al lefogytam az első gyerek után beléptem tanácsadónak-persze hamar rájöttem ez nem az én stílusom meg igen drága nem mindenki teheti meg hogy megvegye.Viszont volt előnye sok hasznos tanácsot kaptam.
Most a forevert iszom szinte ugyanaz és olcsobb.
Napi 3 liter víz kötelező ha lehet buborék nélküli ásványvíz vagy csapi víz.
És ezzel étkezést kell helyettesíteni-itt olvastam valaki itta reggel,délbe és utánna ebédelt és este is itta-ez gáz mert ha megissza valaki a shaket akkor 4 óráig tilos enni mást ugyanis akkor hízni fog.Ezt fogyasszák soványak is és így híznak megisszák és esznek utánna!!!
1,5%-os tejbe kell kikeverni-valaki megbírja inni vízzel ugy is lehet-én nemtudnám.
Reggelit 8-ig kell meginni!
Dél és 1 között lehet ebédelni:lehet 3 fogásos ebéd + nasi is
Vacsi:este 6-ig kell meginni a shaket.
Kell a sok víz hogy kimossa a zsírt!
Most én a védőnőmön keresztül tudom beszerezi a terméket,de a neten is több helyen lehet kapni.
Mindenkinek kitartást aki ezt választja!Nekem most 2 barátnőm is elkezdte,meg a férjem főnöknője-én közvetítem nekik a terméket,mert a közelükbe nem ismernek tanácsadót.(A Herb....-ben viszont az volt jo hogy ott a tanácsadom akitől vettem a terméket heti szinten jött és mérte a súlyom a testzsírszázalékom,centijeim és noszogatott megdicsért-csak ugy olvadtak le a kilók...)
Nekem is epp 10 hos a kisfiam es nagyon megakadtam a 69 kilonal . Mindha nem akarna lejebb menni :o(
De jo hallani hogy van remeny.
Sziasztok!
Én 2 gyerekes anyuka vagyok.Szoptatás alatt is híztam amíg ki nem probáltam ezt a shaket.Reggel és este iszom délbe szinte zabálok csokikat is eszem-ha,nyáron több napot is kihagytam nyaralás,kirándulgatás végett.90,4 kilóról kezdtem most meg 76,8 kiló vagyok(minusz 13,6 kiló igen tuti eredmény)!60 kiló lesz a kitüzött célom.Semmit se sportolok pedig van elliptikus gépem(mivel szoptatom lassan 10 hos lányomat még nem merek).Ezt a shaket lehet inni terhesség és szoptatás alatt is.Saját tapasztalatom táplálobb jobb a tej tőle.
Első gyerekem után a H....... terméket ittam csak az jóval drágább volt 12 ezer 3,5 éve most nem tudom mennyibe kerül.Akkor is sikerült lefogynom 15 kilót 3 honap alatt-bár ott akkor már nem szoptattam.
Sziasztok!
Én is így fogyasztom mint te és nálam is mennek le a kilók,pedig még én is szoptatok.az én kicsikém 27 hónapos és napjában még többször szopik,mivel olyan összetevőkből áll ami a tejtermelést serkenti így nem kell azon idegeskedni,hogy elmegy a tej.mindenkinek kitartást és meg lesz az eredmény.
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszokat!!!
Akkor megveszem es kiprobalom. Remelem fogyok vele jo par kilot :D
Én is ajánlom!:)Nagyon finom,és laktató.Vacsira iszom!
Jól tudod,lehet inni kismamáknak vacsi helyet,rengeteg tápanyag van benne a babának is!:)
CSAK IS AJANLANI TUDOM,
es egeszseges is, tele van vitaminnal,nem kel ehezni, es igen, ajanlatos hozza Garcinia is
Koszi a valaszokat. Szoval akkor ha nem eszek melle semmit, akkor nagy valoszinuseggel fogyok majd.
Szoptatok, de mar 7 honapos a picurkam. mar mast is eszik es az a lenyeg hogy a vitamin meglegyen a tapanyagban. Kulonben ossze vissza 7-8kg-ot szeretnek csak leadni.
Meddig eleg egy doboz?
További ajánlott fórumok:
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Mik a tapasztalatok a Forever Lite nevű porral kapcsolatban?
- Forever lite ultra
- NARL (Noradrenalin release) ismeri valaki ezt a ultrahangos zsírbontó kezelést, tapasztalat?
- Forever Lite Ultra tapasztalatok
- Forever Aloe Vera Ultra Lite tapasztalatok