Fontosnak tartod, hogy öko-, bio-, natúr termékeket használj vagy amit nem tesztelnek állatokon? (beszélgetés)
Réges régen kiderült már, hogy az állatok reakciói messze nem azonosak egy emberével, így eleve butaság rajtuk tesztelni...
Másrészről. Igen, inkább teszteljék többszörös gyilkosokon, pedofilokon, bárkin, mint egy ártatlan állaton.
Ha nem te lennél az evolúciós csúcs, akkor te sem örülnél, ha egy feljebb lévő faj rajtad/gyerekeden tesztelne...
A vagy szócskát értelmezni kellene talán...
Én nagyon odafigyelek, hogy ne használjak mesterséges dolgokat tartalmazó élelmiszereket. Próbálok nem vegyszerrel kezelt termékeket vásárolni. Nem rég találtam pont egy finom joghurtra, ezt adom a kisfiamnak. Ilyeneken még nem gondolkodtam, hogy állatkísérletek. Próbálok natúrkozmetikumokat használni. De az étkezésre százszor jobban odafigyelek.
Használok ilyesmit,de pusztán azért mert ekcémás a gyerek és sok mindenre allergiás.
Az hogy mit hogyan tesztelnek,meg nem érdekel.
ezt sosem értettem.
ha nem állatokon tesztelik, akkor embereken fogják. Ha valaki ez sem hatja meg, akkor úgy mondom, hogy a gyerekeden fogák tesztelni.
ha azt szeretnéd, akkor lehet jelentkezni ilyen projectekbe.....uccu!!!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Kézműves termékeket kedvelők gyertek!
- Magyarországon termelt,vagy gyártott MAGYAR termékeket keresek, van még ilyen?
- Fertőtleníted valamivel a boltban vásárolt termékeket?
- Milyen babaápolási termékeket használsz/használtál?
- Csalók, akik az állatokon is gazdagodni szeretnének
- Ismeritek az ÖKONET termékeket?Vélemény?