Foltossá tette a poharaimat a mosogatógép, mit csináltam rosszul? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az evőeszközök miért nem csillognak-villognak? Eddig mindig tök szép volt mostanában meg foltos, nem koszos.
Nincs valami ötletetek?
Kipróbáltam valamit tegnap:
A 3:1-ben tabletta mellé nyomtam 2-3 kupaknyi ecetet. És láss csodát - ha nem is tökéletesek lettek a poharak - de 1-2 folt marad rajtuk, nem pedig összefüggő vízkőréteg!
Nagyon jó :)
Nekem sohiány okozott fátyolos réteget. Feltöltés után minden gond eltűnt. Nem használok öblítőt, max. csak olyankor, ha mosogatoport használok. Nem mindíg veszek drága mosogatoszert. (sohiánykor azzal is matt marad a pohár).
Meg vagyok elégedve a géppel, sokat segít. Leforráztam a kezem és nem tudtam mosogatni,akkor kaptam a páromtol. Már a gyerekek is elég jol tudják használni.
Az öblítőt kell beállítani. Vagy ha nincs tenni bele!
Mindenféle csoda tabletta mellé kell a só és az öblítő!!!!!
só és öblítő, és rabletta mindig kell!!
hát nem olvassa senki el a gép használati utasítását?
egyébként a sóhiányt és az öblítő hiányt minden gép jelzi sztem!!!
Na ez jó!
Pont azért kezdtünk rögtön multi tablettákkal, hogy ne kelljen vacakolni minden féle szerekkel. De ezek szerint ezt nem lehet elkerülni.
Figyelni kell a sót és az öblítőt, szerintem bármilyen tablettát használsz is.
De van olyan ismerősöm is aki tablettát sem használt és csodálkozott, hogy gallyra ment a gépe.
Sziasztok!
Hasonló problémám van az elmúlt 4 mosogatás óta. 3 féle márkájú, 3 tudású (3in 1, 5in1 és 7in1) tablettánál is...MINDEN mosogatott dolog foltosra szárad. Előtte nem volt ilyen gondom.
Jól értem az eddig leírtakat, hogy a multi tabletták mellé is kell sót használni???? Lehet, hogy ez a gond?
Ha igen, milyen sót ajánlotok?
Köszi!
Csatlakozom a "problémás esetekhez" :-)
Nekem főleg a talpa, de a pohár fala is foltos marad. Használtam már mindenféle csodaszert :-(
szia . nem tom nekem még nem történ ilyen, h foltos maradt...
de kíváncsi vok mitől lehet...
Nekem is ez a problémám hogy foltosak maradnak a poharak és nem tudom leszedni semmivel :(
Valakinek van ötlete?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Hozzátáplálás: mikor kezdjük, mit adjunk a picinek? - Ahogy én csináltam...
- Érdemes venni mosógatógépet?
- Hozzátáplálás, ahogy én csináltam
- Mosogatószer ízű edények a mosogatógépből
- 8 millióból 12-t csináltam egy év alatt, részvényt vettem,...