Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Nah,akkor hajrá!
Úgy gondoltam élesszük fel a fórumot!
Január 4? Ki tart velem? Tudom,hogy már a sokadik fórum,ami ezzel a témával kapcsolatos...
Mégis megpróbálkozom. Várom a jelentkezőket!
Szerintem fontos, hogy megfelelően összállított tisztítást csináljunk, én ilyenkor januárban szoktam, mert decemberben nem figyelek túlságosan arra, hogy mit eszem... 😛
Szeretem ezt a programot! 😊
Sziasztok! Én most rátaláltam az egyik legkényelmesebb tisztító kúrára, most 8 napja csinálom, és úgy mennek le a centik, hogy fantasztikus! 😊
Ritkán van időm írni, de nagyon szeretem ezt az oldalt!
Akit érdekel, írjon nyugodtan! 😘
Szia!
Elég kihaltnak tűnik a fórum, ajánlanám a 2019 nyári alak most kezdődik fórumot! Várunk szeretettel!
Most akkor vagytok vagy nem?
Csatlakoznék!
Köszi! :)
Mindenki eltűnt, tényleg. Direkt ilyen fórumot kerestem, de itt sehol senki. :) Örülök, hogy Te itt vagy még! :)
Nagyon ügyi vagy! :)
Igen,Én már futkározom, bár még egyelőre nincs eredménye, de bízom benne hogy azért hamarosan lesz.
Hogy telt a hétvége??
Biciklizek, ez a kedvencem. Olyan a kialakítása, hogy szinte már fekszek benne. Annyira nem fáraszt le, de gondolom 50 perc tekerésnek csak van hatása. Elliptikus tréner, bazi erős lépegető, hasprés, belsőcombra és fenékre is van egy lábsúlyzós gép, illetve karizomra szoktam még. Ezeken megyek végig minden alkalommal. Szeretem, és szerintem meg is látszik a hatása::)
Te futkározol már?:)
Ügyi????? Karácsony előtt voltam annyi, mint mikor lemegy ez az 1 kg. Szóval érted. :)
MA nagyon szerettem volna eljutni a terembe, de még csak most kezdek neki főzni, takarítani, így elég valószínű, hogy nem jön össze:S
Nekem 1 hete egy deka sem ment le...:S
Kikészít komolyan!!!
De Te ügyi vagy!!!
Stagnálok. Lemegy 1 kiló, amit hétvégén visszaszedek. Ezt játszom legalább 3 hete:D
És te?
Sziasztok!
Most néztem, a hétvégi dőzsölésem eredménye + 80 deka. Reménykedem, hogy ez pár nap alatt eltűnik.
Csinálj egy jó nagy adag gyümisalit, és azt eszegesd egész nap, ha rád jön a nagy ehetnék. De az is segít, ha ilyenkor is el tudsz menni a terembe.
Nem csak én eszek többet hétvégén?! :)
Unalomból eszek, mert nincs mit csinálni, nincs programom. ha a barátom itt van eszek, mert ő folyton eszik és megkínál. Most is hányingerem van már az evéstől. :( Reggel korán kelek és megyek az edzőterembe. :)
Nem tudjátok, mi legyen a hétvégi zabálás helyett? Hiába ülök géphez, ha gépezés alatt is lehet enni. Ilyenkor nem találkozom senkivel, nincs kivel valahová elmenni. Max. a barátommal, de ő zabagép...